Vita Liberata suihkurusketus

Rusketu turvallisesti

Vita Liberata -suihkurusketus

Kokovartalo 45 €
Jalat tai ylävartalo 30 €

Näin valmistaudut suihkurusketukseen

– Halutessasi poista ihokarvat viimeistään päivää aikaisemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, jotta väriaine ei keräydy ihohuokosiin.
– Kuori ja kosteuta ihosi hyvin vuorokautta ennen rusketushoitoa (muista kyynärpäät, nilkat ja polvet tai muut erityisen kuivat kohdat)
– Varmista, että käyttämäsi kuorinta ei jätä öljyistä pintaa iholle.
– Ihon tulisi olla puhdas ennen käsittelyä. Suihkun raikkaana varmistat, että mitään ylimääräistä ei ole iholla.
– Ota mukaasi bikinit tai alusvaatteet, tai halutessai saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen ajaksi.
– Valitse löysät ja tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi.
– Rusketusaine lähtee vaatteista/petivaatteista pesukoneessa pois

Kotihoito ohjeet

Vältä uintia, suihkua tai runsasta hikoilua rusketuksen jälkeen seuraavan 8-10 tunnin aikana, jolloin väri vielä kehittyy. Mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa tai itseruskettavien avulla, voit hyvin pidentää vaikutusaikaa. Ns. karttaväri lähtee pois ensimmäisessä pesussa.

Ensimmäisessä suihkussa puhdista ihosi vain vedellä, älä suihkusaippualla, koska väri voi hieman vielä kehittyä suihkun jälkeen. Taputtele iho kuivaksi pyyhkeellä mutta älä hankaa, jotta rusketus säilyy tasaisena kauemmin. Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Oikein ylläpidettynä rusketus voi pysyä ihollasi jopa 7-14 päivää, parhaimmillaan rusketus on kuitenkin seuraavana päivänä suihkutuksesta. Jos siis haluat tärkeälle päivälle päivettyneen ihon, suosittelemme varaamaan ajan edeltävälle päivälle.

Jos haluat pitää yllä rusketustasi pidempään, suosittelemme Vita liberatan Phenomenal moussea, jolla voit jatkaa rusketuksen kestoa.


 

Meiltä löydät myös Vita Liberatan tuotteita!

Vita Liberata on itseruskettavien Rolls Royce. Tuotesarjan filosofia kokonaisuudessaan on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen päivetyksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy kuluu iholta tasaisesi, kuten luonnollinen rusketus. Tuotevalinnassa huomioidaan ihotyyppi ja päivetykselle haluttava tummuusaste. Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla.

Parabeeniton, hajusteeton, sisältää sertifioituja raaka-aineita

Meiltä laaja valikoima tuotteita kotiin!

Voide vai Mousse?

Vita Liberata -rusketustuotteet on jaoteltu voide- ja moussepohjaisiin koostumuksiin. Valitse sävytetty voide, kun ihosi tarvitsee kosteutta ja haluat käyttää samaa tuotetta myös kasvoille. Kun ihotyyppisi on normaali tai haluat rusketustuloksesta hieman tummemman, valitse mousse.

Tervetuloa tutustumaan!

 

 

vitaliberata kuva

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: