Jalkahoito

Jalkahoito on ihanaa hemmottelua, mutta myös tärkeää huoltoa! Jalkahoidossa yhdistyy ihana rentouttava tunne ja tehokas ihonhoito.

Virkistävä jalkahoito
65€ € 75min

Antibakteerinen ja virkistävä vaikutus. Tekee jalkojen ihosta pehmeämmän. Ravitsee ja vahvistaa jalkojen ihoa. Ehkäisee liiallista kuoriutumista. Vähentää turvotusta ja virkistää väsyneitä jalkoja.

Sis. kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumienpoisto, hieronta ja halutessasi kynsien lakkaus.


Hemmotteleva jalkahoito
75€
90min

Hemmotteleva jalkahoito rentouttava ja antibakteerinen. Kosteuttaa kuivia jalkoja, sekä ehkäisee liiallista kuivumista. Huolitellut jalat antavat rentoutuneen ja virkistyneen tunteen. Anna lahjaksi hetki nautintoa ja jalkojen huoltoa, tai tule itse nauttimaan!

Sis. kylvetyksen jalkasuolalla, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kevyen kovettumienpoiston, kuorinnan, naamion jonka aikana hieronta. Halutessasi kynsien lakkaus.


Kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä 25 €

Kestolakkauksen koristelu  alk +5€ 


Rentouttava jalkahieronta
30min 30€

Jalkahieronta raskaiden ja levottomien jalkojen hoitoon.

Jalkapohjien, nilkkojen ja pohkeiden nesteenpoistohieronta, joka rentouttaa raskaiden jalkojen tunnetta. Nestepakkautuma saa jalat väsymään ja tuntumaan raskaalta. Hieronnalla saadaan paikallisaineenvaihdunta käyntiin joka saa jalat tuntumaan kevyemmiltä.

Takaisin

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: