Dermaplaning

Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti. Hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä.

Dermaplaning

Joka tunnetaan myös nimillä dermaplane, microplaning ja blading, hoidossa iholta kuoritaan kuollut pintasolukko, sekä velluskarva, eli vauvanukka kirurgin veitsellä. Dermaplaning hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood tähdet luottavat tähän nopeaan ja lopulta varsin yksinkertaiseen hoitomuotoon halutessaan ihosta kuulaan ja raikkaan. Oletko koskaan miettinyt miten mallein iho voi olla niin sileä lähikuvassa? Tässä salaisuus.

Hoitomuoto ei itsessään ole millään tapaan uusi, sitä on käytetty jo 70-luvulla. Hoito on 2000-luvulla noussut paremmin esille.

Dermaplaning hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona, jolloin tulokset paranevat. Hoitoväli on 4viikkoa.

Dermaplaning vaikutukset

Välittömät vaikutukset:

Perusteellinen puhdistus ja kuolleen irtosolukon poistuminen

Kirkkaampi ja siloisemman tuntuinen iho

Pintaverenkierron vilkastuminen, ja pintasävyn parantuminen

Kuoritulle iholle levitettyy kosmetiikka ja meikki asettuu ja imeytyy paremmin

Pitkäaikaiset vaikutukset:

Ihon oma uusiutumisprosessi stimuloituu

Epäpuhtaudet vähenevät kun iho pääsee hengittämään ja työntämään ylimääräisen talin ulos ilman että pinnan solukko tukkii väylän

Ihohuokoset näyttävät pienemmiltä

Ihon pinta näyttää ja tuntuu pehmeämmältä

Kenelle hoito sopii?

Dermaplaning hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Ihanteelinen se on kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita, tai epäpuhdasiho.


Dermaplaning hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

Hoito ei voida tehdä mikäli sinulla on jokin seuraavista:

  • Aktiivinen ihosairaus
  • Rikkinäinen iho hoidettavalla alueella
  • Arpikeloidi
  • Dermografismus eli piirtopaukamointi
  • Mikäli sinulla on jokin ihosairaus (atopia, psoriasis) tulee aina pyytää hoitavan lääkärin kirjallinen lupa tällaiselle hoidolle.

Valmistautuminen ja jälkihoito


Dermaplaning hoito ei vaadi erityistä valmistelua. Saapuessasi ensimmäiseen hoitoon käyt hoitajasi kanssa läpi tavoitteesi sekä terveydentilasi ja muut hoitoon vaikuttavat tekijät.

Toipumisaikaa ei tarvi. Hoidon jälkeen voit heti jatkaa arkeasi normaalisti. Mikäli sinulle on tehty yhdistelmähoito voi tämä vaikuttaa mahdolliseen toipumiseen tai jälkihoitoon (yhdistelmä hoitona hapotus vaatii saunan välttämisen 24h )

Yhdistelmähoidot

Dermaplaning voidaan mainiosti yhdistää muihin kasvohoitoihin sekä laitehoitoihin. Yhdessä esimerkiksi kevyen tai keskivahva happokuorinnan sekä kasvojeenalueen RF-laitehoito tai ultraääni käsittely. Valitse valmis paketti tai räätälöi se yhdessä hoitajasi kanssa.

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: