HIFU

Hifu hoidot turvallisesti jo 7- vuoden kokemuksella!

  • Koko kasvot 545 €
  • Koko kasvot + kaula 595 €
  • Poskilinja 265 €
  • Leukalinja 265 €
  • Kaula 265 €
  • Leukalinja + kaula 375 €
  • Leukalinja + poskilinja 375 €
  • Otsa + poskilinja 325 €
  • Otsa + silmänympärys 219€

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) on kauneudenhoitoalan uusin ja tällä hetkellä tehokkain menetelmä. Joka kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu korkeataajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa.

HIFU on täysin ainutlaatuinen laite, sillä ei ole kaltaistaan. Se on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa kasvoilla 4,5 mm syvyydelle ihon SMAS-kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Syvemmälle yltää vain kirurgin veitsi. Kohdistettu impulssi ohjaa täsmällisesti ultraäänienergian oikeaan syvyyteen kasvoilla (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi dermiksen (verinahan) fibroplasteja (tukikudossoluja) uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa. HIFU-hoidossa risteävät ultraääniaallot kohdennetaan akustisen linssin avulla hoidettavalle alueelle tarkemmin kuin millään muulla menetelmällä.

hifu virallinen

Suurimmat ikääntymismuutokset kohdistuvat ennen muuta SMAS-kudokseen. Vuosien karttuessa ihon alla oleva SMAS-kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu (esim. kaksoisleuan muodostuminen sekä kulmien laskeutuminen). Nämä niin sanotut painovoiman aiheuttamat muutokset ja niiden korjaaminen ei ole mahdollista vain päällimmäistä ihokerrosta hoitamalla.

SMAS-kudoksen kiristäminen korjaa ikääntymismuutoksia, kuten kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista.

Kasvoilla yleisimmin hifua käytetään:
– poskien veltostunut iho (ns. hamsteripussit)
– leuanalusiho (ns. kaksoisleuka)
– veltostunut kaula
– laskeutuneet kulmat ja yläluomet
– suunympäryksen rypyt ja juonteet
– nasolabiaalipoimut
– alaspäin osoittavat suupielet
– veltostunut kaulan iho
– epäsymmetriset kasvonpiirteet

HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Menetelmän teho perustuu ultraäänen kudosta lämmittävään vaikutukseen, joka aktivoi hiipunutta kollageenituotantoa ja kiristää löystyneitä kollageeni- ja elastiiinisäikeitä. Menetelmä on perinteisiä radiofrekvenssi- ja ultraäänihoitoja tehokkaampi, koska kohdistettu ultraääni on helppo kohdistaa tarkalleen haluttuun syvyyteen sekä nimenomaan juuri halutulle alueelle.


Hoidon
 aikana

Hoidon aikana tuntuu usein pientä kihelmöintiä, pistelyä ja kiristelyä ihossa. Tämä johtuu SMAS-kudoksen kiristymisestä. Myös hampaiden pieni vihlonta on normaalia.

Hoito kestää puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. Hoidon jälkeen voit palata arkirutiineihin. Iho saattaa hiukan punoittaa, mutta punoituksen voi peittää meikillä.

 Hifu ei sovellu:
– Raskaus ja imetys aikana
– Diabetes
– Yleiset infektiosairaudet ja vauriot
– Sydämentahdistin ja sydänsairaudet
– Hoitamaton verenpainesairaus
– Tulehtunut hammas
– Munuais ja maksasairaudet
– Täyteaine hoidettavalla alueella (1 kk väliä)(Hyaluronihappo)
– Botox, tunnoton alue

Hoidon jälkeen

Toimenpiteen jälkeen ihossa on yleensä pieniä tuntemuksia, jotka johtuvat syvien kudosten uusiutumisesta ja SMAS kudoksen kiristymisestä. Otsalla ja leuan alueella saattaa tuntua arkuutta, mutta tuntemukset häviävät viimeistään kahden viikon kuluessa.

Lopputulos on parhaimmillaan 2–3 kuukauden päästä hoidosta. Tämä johtuu siitä, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen on hidas kuukausia kestävä prosessi. Tämän takia seuraava hoitokerta/kontrollikäynti sovitaan n. 3 kk päähän. Hoito voidaan uusia 3 kk kuluttua ensimmäisestä hoidosta.  Yleensä tarvitaan 1-3 hoitoa sekä ylläpitohoitoja 1-2 vuoden välein.

Hifu hoitojen aloittamista suositellaan aloitettavaksi n. 40-vuoden iässä ja silloin jo 1 hoitokerta voi jo riittää. +40 ikäisille yleisimmin paras tulos sarjahoidolla.

Hifu myös vartalolle

laihtumisen seurauksena veltostuneeseen kudokseen
– vartalon kiinteytys
– löystyneet käsivarret eli allit
– vatsanalue (löystynyt iho esim. raskauden jälkeen)
– sisäreidet
– takapuoli

Vartalolle hoitosarjat voidaan tehdä 2-4 viikon välein ja yleisimmin 3-6 kerran hoitosarjana.

vartalolla syvyydet hoitopäissä on 8 mm, 10 mm, 13 mm ja 18 mm.

Varaa aikasi tästä!

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: