Hoidot ja hinnat

Kasvohoidot

Meiltä lähdet aina huoliteltuna!

Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, tai ennen työpäivää, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki.

Hoitomme soveltuvat miehille ja naisille!

Jos et tiedä minkä kasvohoidon haluaisit, niin ei se mitään! Voit varata ajan mille tahansa hoidolle ja me ammattilaisina katsomme paikan päällä,  ihollesi sopivimman hoidon.

Laser-lifting kasvohoito
60 min 95 €

Hoitotulokset saavutetaan yhdistämällä LED-valoterapia Laser-Lift yhdisteeseen, joka sisältää hyaluronihappoa, valovanhenemista ehkäiseviä polyfenoleita, kollageenin- ja elastiinintuotantoa stimuloivia tripeptideitä sekä antioksidanttista acaimarjauutetta. Hoidossa käytettävät ultraääni ja LED-valoterapia tehostavat aktiivisten aineiden vaikutusta ja stimuloivat ihon kollageenintuontatoa. Tuloksena juonteet silottuvat, ihon elastisuus paranee ja ihon sävy kirkastuu.

Kultakasvohoito
85 €

Heleyttävä tuhkimohoito. Siloittaa ilmejuonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa! Todellinen tuhkimohoito!

biekku

Silmänympäryshoito
35 € / hoidon yhteydessä 20 €

Bielendan silmänympärysihon hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti, alentaa turvotusta ohuessa silmänympärysihossa ja kirkastaa tummia silmänalusia. Tuotteet sisältävät alppiruusun kantasolu-uutetta, joka silottaa juonteita ja kohottaa ilmettä välittömästi. Sopii herkällekin iholle.

Caratech RF-Cryo -kasvohoito
75 min 129 €

Sisältää: puhdistus, kuorinta, Rf-Cryo käsittelyn kasvot, silmänympärykset sekä kaula. Ihotyypinmukaisen naamion ja loppuvoiteen.

Sarjahoitona seuraavat hoidot 120 €

Microbiome Pro Care
60 min 95 €

Bielendan mikrobiome pro care on mullistava hoito ongelmalliselle ja herkälle iholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustu pro- ja prebioottien, sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa.

Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon. Näin suojaa herkkää ihoa haitallisia tekijöitä vastaan. Sopii myös rasvaiselle iholle. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, tasapainottavan ja suojaavan kangasnaamion, sekä loppuvoiteet.

Essence of Asia
60 min 95 €

Essence of asia -hoito on saanut inspiraationsa aasian kauneusrituaaleista. Hoito sopii erityisesti väsyneelle, harmahtavalle ja elottomalle iholle, jossa elastisuuden puutetta ja juonteita.

Kasvohoito palauttaa ihon luontaisen tasapainon, lopputuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pehmentävän kuorinnan, tehotiivisteen, hieronnan, napakoittavan ja heleyttävän kangasnaamion sekä loppuvoiteet.

Varaa aika!

EKOPHARMA kasvohoito
60 min 79 €

Ekopharma-kasvojenhoitotuotteet on suunniteltu siten, että kaikkien neljän eri kasvohoitolinjan tuotteita voidaan loistavasti yhdistää keskenään. Kasvohoidot toteutetaan asiakkaan ihotyypin ja hoitotarpeen mukaan. Valitsemme kullekin asiakkaalle juuri hänen iholleen sopivat tuotteet.

Syväpuhdistava karpalo

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talirauhasten liikatuotantoa sekä vähentää ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia. Ihosi tuntuu hoidon jälkeen uudistuneelta, raikkaalta ja pehmeältä. Hoito sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle sekä akneihon ja ruusufinnin hoitoon.

Ravitseva ja kiinteyttävä tyrni

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokasta anti-age hoitoa aikuiselle iholle.

sophia-tyrni

Rauhoittava herukka

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Hoito rauhoittaa ihoa vähentäen ihon ärsytystä ja punoitusta sekä suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

Kosteuttava vadelma

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Hoito vahvistaa ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista ja ehkäisee sen kuivumista ja hilseilyä. Hoito on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

Ekopharma-kasvohoitoon voit myös yhdistää haluamasi lisäpalvelut!
Timanttihionta kasvohoidon yhteydessä +25 €
Ultraäänikäsittely (imeytys tai kuorinta) hoidon yhteydessä +15 €
Radiofrekvenssikäsittely kasvoille hoidon yhteydessä +25 €
Radiofrekvenssi hoito silmänympärys iholle +20 €
Mekaaninen ihonpuhdistus +10 €
Silmänympäryshoito hoidon yhteydessä +20 €
Kulmien muotoilu ja värjäys hoidon yhteydessä +15 €
Kulmien ja ripsien värjäys hoidon yhteydessä +25 €

Varaa aika!

Luxus kasvohoito – Ihana lahjaidea!
90 min 115 €

Puhdistus, kuorinta, niska-hartiahieronta, ihon puhdistus ultraäänellä, tehoampullin imeytys ultraäänellä, kasvohieronta 20 min, naamio ja käsien hieronta naamion aikana.

Green Peel -hoidot

Green Peel markkinointiin

 

GREEN PEEL FreshUp
60 min 99 €

Hellävarainen hoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän.

GREEN PEEL Energy
60 min 115 €

Energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista.

GREEN PEEL Glamour
60 min 80 €

Uskomattomia tuloksia jo 30minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet! Täydellinen valinta ennen juhlia tai anti-age-hoidoksi!

GREEN PEEL Classic 
90 min + 60 min + kotihoitotuotteet yht. 315 €

Klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä! Vahvin kuorinta, tämä hoito vaatii sitoutumisen kotihoidossa. Iho voi kuoriutua voimakkaasti, joka on huomioon otettava tekijä. Hoidon hinta sisältää myös kotihoitotuotteet, sekä viidenpäivän kuluttua tehtävän jälkihoidon hoitolassa, jolloin saat mukaasi myös ampullit kotihoitoon.

Varaa aika!

Power of Nature -kasvohoito
60 min 95 €

Elottomalle, kuivalle, ärtyneelle ja veltostuneelle iholle. Hoito on suunnattu rasittuneelle ja tukkiutuneelle ikääntyvälle iholle. Hoito pohjautuu aktiivihiilen ja etanauutteen puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Ainesosat palauttavat tehokkaasti ihon luonnollisen toiminnan. Tuotteiden sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta muodostaen iholle suojaavan kalvon ja lukitsevat kosteuden iholle. Lopputuloksena heleämpi ja raikkaampi iho, joka voi hyvin ja näyttää elinvoimaiselta.

Timanttimikrohionta-kasvohoito
60 min 89 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja loppuvoide. HOITAA ikääntyvää ihoa, epäpuhdasta ihoa, poistaa mustapäitä ja miliumeja, elotonta harmaata ihoa, tasapainottaa talineritystä ja komedojen muodostusta, tasoittaa arpia. HÄIVYTTÄÄ juonteita ja ryppyjä, raskausarpia, maksaläiskiä ja pigmenttihäiriöitä. Lisää ihon kiiltoa, hoitaa suurentuneita ihohuokosia, arpia ja ihon epäpuhtauksia.

Glygoli-happohoito
45 min 75 €

Glygolihappo on AHA-hapoista tehokkain. Näkyvät hoitotulokset välittömästi. Tehostaa kollageenin tuotantoa, siloittaa, parantaa ihon elastisuutta ja kirkastaa. Kuorii ihoa tehokkaasti, silottaa ihoasi ja vähentää juonteita. Kosteuttaa ja kirkastaa. Voimakkuus valitaan ihotyypin mukaan.

RETI VIT C -kirkastava hoito
60 min 95 €

Kirkastava ja elvyttävä hoito. Uudistaa ja silottaa, hidastaa ihon vanhenemista. Tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito yhdistetään RF tai langatonmesoterapia laitehoitoon. Väsyneelle ja elottomalle iholle, pigmenttimuutoksille, epätasaiselle ihonsävylle. Tai iholle joka kaipaa heleytystä.

HydraHyal tehokosteuttava kasvohoito
79 €

Ainutlaatuinen hyaloronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA HYAL -teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan. Se sitoo kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoxille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita ”rentouttamalla” kasvojen lihaksia. Hoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho siloittuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Sis. hyaloronihappo entsyymi-kuorinta, niska-hartia hieronta, seerumin imeytys utraäänellä, kaksoisnaamio hyaloronihappo + anatominen levä-kipsinaamio. Loppuvoiteet.

ANTI-AKNE nuorelle iholle
79 €

Erinomaiset hoitotulokset akneiholle. Monipuolinen yhdistelmä erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito ennalta ehkäisee ja hoitaa akneihoa, puhdistaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. Sarjahoidolla parhaat tulokset!

ANTI AKNE aikuiselle iholle
79 €

Erinomaiset hoitotulokset aikuisiän akneiholle. Monipuolinen yhdistelmä erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito ennalta ehkäisee ja hoitaa akneihoa, puhdistaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa.

Varaa aika!

Meso Med -mikroneulaushoito
60 min 129 €

Sarjahoidot:
– Kasvot
Ensimmäinen hoito 129 €
1. kerran jälkeen 105 €/hoito
– Kasvot ja kaula
Ensimmäinen hoito 149 €
1. kerran jälkeen 125 €/hoito

Juonteet, veltostunut iho, arpien hoito, pigmenttimuutokset.

Stimuloi ihon uusiutumista, auttaa aktiiviaineita imeytymään syvemmälle ihoon. Aktivoi ihoa, verenkierto ja ravinnon saanti paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy ja ihon uusiutuminen vilkastuu. Sis. esikuorinta, mikroneulaus kasvoille (kaulalle), hoitoampulli, rauhoittava merilevänaamio, ihon suojaus.

MEsoVytal –neulaushoito
129 €

Meso Vytal on digitaalinen ihoneulaus, jossa käytetään erityistä muotoiltua neulalevyä yhdistettynä hyaluronihappoihin ja vitamiineihin.

Meso Vytal -neulaus aktivoi ihosoluja viemällä aineita ihon keskikerroksiin suoraan ongelma-alueille, joissa niitä tarvitaan eniten. Tehoainevaihtoehtoja on kolme, joista valitaan ihotyypille sopivin hoidon alussa. Hoito on paras ilmejuonteisiin, huuli- ja otsaryppyihin ja arpien hoitoon. Sis. alkupuhdistus, aha-happokuorinnan, neulauksen ongelma alueille, rauhoittavan naamion.

MEsoVytal + radiofrekvenssihoito
139 €

MEso Vytal -neulaushoito + tehoaineet ja lämpökiinteyttävä, kollageenituotantoa kiihdyttävä radiofrekvenssihoito. Korjaa, ravitsee, napakoittaa ja kiinteyttää ihoa. Todellinen tehopaketti räätälöidään ihosi tarpeen mukaan! Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, neulaus + rf-käsittely, tehoaine ampullit ja naamion.

Koneelliset kasvohoidot / HIFU

Koko kasvot 545 €
Koko kasvot + kaula 595 €
Poskilinja 265 €
Leukalinja 265 €
Kaula 265 €
Leukalinja + kaula 375 €
Leukalinja + poskilinja 375 €
Otsa + poskilinja 325 €

Tustustu HIFU-hoitoihin tästä linkistä ja varaa oma aika!

Kestopigmentointi

Hinnat sisältävät lisävahvistuksen eli kaksi käyntikertaa.

Kulmat 3-D-tekniikka 390 €
Eye-liner ripsirajaan 290 €
Eye-liner ylä- ja alarajaus 350 €
Huulten rajaus 350 €
Kahden alueen pigmentoinnit samalla käyntikerralla -20 %
Esim. kulmat ja ripsirajan täyttö yht. 544 €
Lisävahvistus (jos tarvitset kolmannen vahvistuksen) 2 kk sisällä 70 € kerta.

VAHVISTUKSET VANHOIHIN PIGMENTOINTEIHIN

1 käyntikerta
silmänrajaus 150 €
ylä-ja alarajaus 195 €
kulmat 195 €
huulet 195 €
Mahdollinen lisävahvistus 4-6 viikon sisällä 70 € kerta.

Kulmat ja ripset

Kulmien muotoilu ja värjäys 20 € (Hoidon yhteydessä 15 €)
Ripsien värjäys 15 €
Kulmien ja ripsien värjäys 30 € (Hoidon yhteydessä 25 €)

Lash Lift -ripsien kestotaivutus
75 €

Lash Lift -kestotaivutuskäsittely on tapa, jolla taivutetaan ripset uuteen muotoon. Käsittelyn aikana taivutetaan luonnollisten ripsen tyviosa siten, että ripsesi ovat pidemmän oloiset ilman erillisiä pidennyksiä. Saat ripsesi näyttämään pidemmiltä ja paksummilta. Käsittely kestää ripsissä 4-6 viikkoa.

Lashlovers volyymiripset 3-7D

Klassiset ripsienpidennykset 90 min. 90 €
huolto 60 €
Volyymiripset 105 min. 105 €
Volyymiripsien huolto 65 €
Pikafix 45 min. 45 €
Osatuuhennus 75 €
Vaihtohuolto (toisen tekijän tekemistä ripsistä) 75 €

Huom! Mikäli huoltoon tullessa sinulla on huoltoväli venynyt (tai tulet toiselta tekijältä) ja pidennyksiä on lähtenyt reilusti, otathan huomioon etten välttämättä ehdi saada rivistöäsi täysin täyteen huoltoajassa. Jos haluat rivistösi varmasti täyteen asti varaa aika uusiin.

Huomioithan myös, että pikafix ajat on ainoastaan jo meillä asioiville ripsiasiakkaille.

www.lashlovers.fi

Quick Pick

Laadukkaat, valmiit volyymiviuhkat ovat saapuneet myös meille. LashLoversin Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoilla toteutetaan kevyet volyymiripset  ennätysnopeasti työn jäljen pysyessä äärimmäisen tasaisena ja laadukkaana.

Perinteisiä volyymiripsiä Quick Pick™ -volyymiripset eivät tule korvaamaan, vaan ovat hyvä lisäpalvelu esimerkiksi nopeaa huoltoa kaipaaville.

Ripset tehdään C+kaarevuudessa. 4D viuhkoina.

Quick Pick -ripset soveltuvat sinulle, jos haluat hieman keveämmät volyymiripset.
Quick Pick volyymiripset uudet 98 e  75 min.
QuicPick huolto 65 e 45 min.

qp_juliste_web

Jalkahoito

Jalkahoito on ihanaa hemmottelua mutta myös tärkeää huoltoa! Jalkahoidossa yhdistyy ihana rentouttava tunne ja tehokas ihonhoito.

Virkistävä jalkahoito
55 €

Antibakteerinen ja virkistävä vaikutus. Tekee jalkojen ihosta pehmeämmän. Ravitsee ja vahvistaa jalkojen ihoa. Ehkäisee liiallista kuoriutumista. Vähentää turvotusta ja virkistää väsyneitä jalkoja. Sis. kylvetys, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumienpoisto, hieronta ja halutessasi kynsien lakkaus.

Kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä 20 €

Kädet ja kynnet

Huolitellut kädet ja kynnet!

SHELLAC™ -KESTOLAKKAUS
45 €

SHELLAC™ takaa kauniin, kiiltävän ja kestävän lakkauksen 14+ päiväksi.
Se on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.
Lisäksi se on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta, eikä lakkauksen poiston aikana. kynnet eivät siis ohene tai vaurioidu Shellac-käsittelyn yhteydessä.

Koristelut tai ranskalainen +5 €
Huolto 50 €
Sis. poiston ja uuden kestolakkauksen

mattakestis

Käsihoito
45 €

Sis. kuorinta, naamio, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä lakkaus.

Kestolakkaus käsihoidon yhteydessä 20 €
Kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä 20 €

Meikkaukset

Juhlameikki 50 €
Häämeikki sis. koemeikin. 75 e
Meikinopastus 50 € (Ostaessasi tuotteita väh. 50 €, opastus on maksuton)

ARTDECO_2018_HeroProducts.jpg

Vartalohoidot

Caretech Kavitaatio

Kavitaatio hoito 1. hoitokerta 60 min 145 €
laitehoidon osuus 45 min Sarjahoitona seuraavat hoitokerrat 125 € kerta.

Kuumakivihieronta
60 min 80 €

Hemmotteleva vartalohieronta ja lämpöhoito yhdistettynä hierontaan.
Vartalohieronta lämpimillä kivillä hemmottelee ja antaa rentoutuneen olon, kiihdyttää elimistön aineenvaihduntaa ja kuonanpoistoa.

Kuumakivihieronta on erityisen ihana kylmään vuoden aikaan, ja mahtava lahjaidea niin miehille kuin naisille.

kuumakivi

Suihkurusketus

Vita Liberata

Kokovartalo 45 €
Jalat tai ylävartalo 30 €

Tutustuthan suhkurusketusta varten esivalmistelu- ja jälkihoito-ohjeisiin tästä linkistä!

Sokeroinnit

Sääret 40 €
Reidet 40 €
Kainalot 30 €
Käsivarret 30 €
Huulet/leuka 20 €
Bikinirajaus 45 €
Brassi 65 €
3 aluetta 89 € (ei brassi)

Tuotteena suosittu Skin Candy

Varaa aika!

Muut

Beauty colors -värianalyysi
90 min 149 €

Yksityinen kauneuden ja shoppailun ilta Bombuksessa!

20 €/henkilö max.12 henkilöä

Huippusiosittu yksityisilta omassa porukassa. Kerää ystävä- työ- tai harrasteporukka ja tulkaa viettämään mukava ilta meidän kanssamme. Sopii mainiosti myös yritysten virkistyspäivän teemaksi.

Luvassa on rento ja hauska ilta meikkien, kampauksien ja vaatteiden parissa. Illan aikana jokainen saa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua meikkiin ja vaatevalintoihin, unohtamatta hiusten laittoa!

Tarjolla on pientä naposteltavaa ja kuohuvaa.

Käy tästä kurkkimassa, millainen ilta Rovaniemen Lions Clubin tytöillä oli!

Varaa yksityinen shoppailuilta: liuttu.minna@gmail.com tai bombus@bombus.fi

Yhteistyössä kanssamme Bombus Oy ja Parturi-kampaamo Casanova.

Pidä blogia WordPress.comissa.