Lahjakortti

Osta lahjaksi lahjakortti!

Lahjakortin voit tilata haluamallesi summalle tai kohdistaa tiettyyn hoitoon. Laita meille viestiä sähköpostiimme kauneusstudiobq@gmail.com.

Lahjakortti käy maksuvälineenä palveluihin ja tuotteisiin voimassaoloajan puitteissa. Lahjakorttimme ovat puoli vuotta (6kk) voimassa sen osto päivästä.

Vastaanotettuamme lahjakorttitilauksen saat sähköpostiisi varmistuksen sekä maksutiedot. Maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi tulostettavan lahjakortin tai postitse paperisen lahjakortin haluamaasi osoitteeseen.

Nopeuttaaksesi lahjakortin saantia, voit katsoa sivun alhaalta maksutiedot, maksaa haluamasi summan, ota screenshot maksusta ja lähetä se meille sähköpostiin, niin saat kortin mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostilla tilatun lahjakortin toimitusaika postitse on 4-6 arkipäivää (veloitamme 2,30€ postitoimituksesta). Verkkolahjakortin saat heti maksusuorituksen jälkeen. Lahjakortin voi ostaa myös suoraa liikkeestä, jolloin sen saa heti mukaan.

Verkkolahjakortti 

Nopeasti lahjakortti ilman odottelua! Valitse haluamasi summa tai kohdistettua tiettyyn hoitoon, jonka haluat antaa lahjaksi.

1.Katso sivun alhaalta maksutiedot
2. Maksa haluamasi summa.
3. Ota kuvakaappaus maksusta.
4. Lähetä se meille sähköpostiin. kauneusstudiobq@gmail.com

Lähetämme paluupostissa tulostettavan version lahjakortista.

Verkkolahjakortti on tulostettava versio, johon tarvitset aktivointikoodin, voimassa olo päivän, jotta lahjakortti on käytettävissä. Nämä tiedot saat meiltä heti maksusuorituksen saavuttua pankkiimme/lähettämäsi kuvankaappauksen jälkeen.

Maksutiedot:

Saaja: Kauneusstudio BeautyQ

Tilinumero: FI2351 3100 2016 8036

Pankki: Osuuspankki

Viesti: Verkkolahjakortti

IHANAT LAHJAVINKT

Hemmotteleva jalkahoito 75€  (Kestolakkauksella 100€)

Anna lahjaksi hemmottelua, sekä tärkeää jalkojen huoltoa.

Luxus-kasvohoito 125€ 

Räätälöity kasvohoito, lisänä ihotyypinmukainen laitehoito. Pidennetty kasvohieronta, sekä käsien hieronta naamion aikana. Kuinka ihanaa!

Kuumakivi hieronta 80€

Hieronta lämpöterapialla. Rentouttava, aineenvaihduntaa vilkastuttava ja lihasjumeja rentouttava nautinto. Erityisen ihana kylmään vuoden aikaan.

Kaikki lahjavinkkimme soveltuvat naisille että miehille!

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: