infuzion system

“Infuzion on kuin täyteaineilla saatava kasvojenkohotus ilman neulaa, kipua, mustelmia tai turvotusta.”

“Todellakin syväkosteuttaa ihon ja antaa upean nuorekkaan hehkun!”

“Ei enää injektioita, Infuzion hoito tulos näkyy heti ja paranee päivä päivältä.”

Mikä on Infuzion?

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.
INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa. Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä.

Miten hoito tehdään?

INFUZION menetelmällä voidaan hoitaa erilaisia alueita kuten kasvoja, silmänympärystä, kaulaa, decolteeta ja käsiä.
Erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalepoimut, huultenympärys- ja silmänympärysjuonteet .
INFUZION hoitomenetelmä korvaa mesoterapiassa ja injektioissa käytettävän neulan keraamisella hoitokärjellä. Tämän rulla hoitokärjen ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla saadaan vitamiineilla rikastettu hyaluronihappo syväimeytymään iholle.
INFUZION käsittely kestää vain noin 20min./alue.
Hoito antaa välittömän vaikutuksen. Kasvosi kauniit linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit vähenevät ihollasi. Ihostasi tulee syväkosteutettu ja se saa upean nuorekkaan hehkun.

Kolmella Infuzion Boozter hoitokeralla saavutamme 6kk kestävän yksilöllisen hoitotuloksen. Hoidot välinä 7-10 vuorokautta. 6kk välein yksi Infuzion Boozter ylläpitohoito.

Skin Boozter sisältää hyaluronihapon lisäksi aminohappoja ja vitamiineja. Hoito syväkosteuttaa kuivaa ihoa ja antaa upean hehkun. Sarjahoidolla rypyt silottuvat ja ihoon tulee täyteläisyyttä. Skin boosterilla voidaan hoitaa kasvoja myös  kaulaa, decolteta, tummia silmänalusia ja käsiä.

Skin Volymeiser sisältää 100% hyaluronihappoa ja on geelimäisempi koostumukseltaan. Skin Volymeiser hoito täyttää ihoa enemmän kohdennetusti, esim.poskipäitä, hamsterinpusseja, huulia tai muuten tuomaan kiinteyttä iholle.

Infuzion hoidot ja hinnat

Infuzion Skin Boozter 220€
Lisäampulli +100€

Skin boozter Hoitosarja 550€
3 hoitokerran sarja 7-10vrk välein

SKIN VOLYMIZER 290
Lisäampulli +135€

Syväkosteutta paikallisesti hoitoalueen kohotukseen ja korostukseen. Täyteläistää kasvonpiirteitä ja tuo ryhtiä kasvoille, sekä vähentää väsymyksen merkkejä iholta.

Käytämme Infuzion hoidoissa aina kotimaista IN17 Skincare tuotteita, jotka ovat täysin hajusteettomia eivätkä sisällä lisättyjä lisäaineita tai emulgointiaineita. Infuzon System imeytysaineet ovat sertifioituja ja patentoituja.

Täydennä Infuzon hoitosi:

  • Infuzon Booster 5ml lisäampulli +100€
  • Volumizer 3ml lisäampulli +135€
  • Cinderella happokuorintakäsittely +35€
Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: