Suosikkituotteet

Tuotesarjat


Dr. med. Christine Schrammek

Lääketieteen innoittama – ihotautilääkärin kehittämä. Lue lisää tästä linkistä.

Hoito-Glamour – kopio

SHELLAC™

SHELLAC™ takaa kauniin, kiiltävän ja kestävän lakkauksen 14+ päiväksi.
Se on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.
Lisäksi se on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta, eikä lakkauksen poiston aikana. kynnet eivät siis ohene tai vaurioidu Shellac-käsittelyn yhteydessä.
Lue lisää tästä linkistä.

kestisvärit

BIELENDA

Bielenda Professional on kotimaassaan Puolassa maan suosituin hoitolasarja, joka tuntee 25 vuoden kokemuksella luonnon raaka-aineiden ainutlaatuiset, ihoa hoitavat ominaisuudet. Bielenda käyttää tuotteissaan parhaita tutkimiaan raaka-aineita, kuten kasviuutteita, savea, merilevää, hedelmiä, yrttejä ja aromaterapiaöljyjä.

Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti turvalliset ja iholle sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda-tuotteet ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja. Hoidoissa yhdistetään luonnon raaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet tehokkaisiin hoitomenetelmiin, kuten mikroneulaukseen, radiofrekvenssiin ja ultraääneen. Sarjaan sisältyy tehokkaat ja kokonaisvaltaisesti ihoa hoitavat kosmetologiset hoidot ja kotihoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.

kasvohoito biekku

ARTDECO

Meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Ympäri maailman palkitut, helppokäyttöiset tuotteet ovat meikkitaiteilijoiden suosikkeja, mutta kohtuuhintaisia ihan jokaiselle. Suomessa upeat ARTDECO-tuotteet ovat saatavina kosmetologeilta ja meikkiasiantuntijoilta kosmetiikan erikoisliikkeistä ja kauneushoitoloista.

ARTDECO_2018_kynsilakat_color_care

VITA LIBERATA

Vita Liberata -tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita. Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut.

Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Valitse itsellesi sopivin Vita Liberata -tuote

Oikea tuote käyttäjän toiveiden tai ihotyypin mukaan! Ensin valitaan haluttu koostumus ja sitten toivottu tummuusaste. Kaikissa Vita Liberata -sarjan tuotteissa on kosteuttava moisture-lock©, joka tuo ihollesi uskomattoman pehmeän tunteen 72 tunnin ajaksi. Vita Liberata -tuotteet antavat luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata- tuotteet ovat hajustamattomia.

Lue lisää tästä linkistä.

vitaliberata kuva

EyEnvy Eyelash & eyebrow conditioner

EyEnvyn erityiskoostumus vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuheuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea. Tieteellisten tutkimusten perusteella EyEnvy lisää ripsien pituutta ja tuuheutta jopa 45 % kuuden viikon päivittäisen käytön jälkeen. Tuote on kliinisesti testattu.

EyEnvyn tehokkain vaikutus saavutetaan päivittäisellä käytöllä kolmen kuukauden aikana. Tämän jälkeen jatketaan käyttöä joka toinen päivä. Yksi putkilo riittää noin viideksi kuukaudeksi.

20181203_190755

LASHLOVERS

Sadat ripsitaiteilijat kautta Suomen ovat löytäneet laadukkaat ripsituotteet ja kestävät ripsiliimat ammattilaiskäyttöön LashLovers® -tuotesarjasta.

Volyymiripset ovat mullistaneet hetkessä maailman ripsimarkkinat, eikä ihme! Volyymiripsien avulla voidaan luoda jopa kuusi kertaa tuuheammat ripset ja silti kevyemmät kuin koskaan!

Hopeapuro-korut

Myymme ihania Hopepuro-koruja, joihin voit tutustua tästä linkistä.

FB_IMG_1510911583275

EKOPHARMA Helsinki

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon hoitoon.

FI-Natura-logo-705x699

fi-naturaEKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100 % ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100 %.

fi-naturaAnimalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

fi-naturaEKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

ekopharma-helsinki-mainoskuva-768x468.jpg

SKIN COLLAGEN

Iän myötä kehon oma kollageenituotanto alkaa hidastua ja tämä kollageenin väheneminen vaikuttaa kehoon monin eri tavoin. Iho esimerkiksi alkaa menettää kimmoisuutta ja kosteutta, mikä johtaa ryppyihin, juonteisiin ja roikkuvaan ihoon. Myös kehon muut osat, kuten nivelet, jänteet, nivelsiteet, luut ja lihakset alkavat menettää vuosien saatossa liikkuvuuttaan. Korkealaatuisten kollageeni-peptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu huomattavasti hidastavan kollageenipuutoksen syntymistä kehossa ja edesauttavan ihon, nivelten ja luuston terveyttä.

Etsitpä sitten ravintolisiä nivelten, luiden, kynsien, hiusten tai ihon hyvinvoinnin tueksi, niin tästä sarjasta löydäty tarpeisiin tarkoitetut täsmätuotteet.

skin-collagen-70-g-550x550px-superlemon-fi_3

MAGIC SILVER

Kauneusstudioltamme voit ostaa Magic Silverin koruja ja niihin voit tutustua tästä linkistä.

Näyttökuva-2017-02-13-kello-9.57.02-640x227

MIRAQUE

Maailman parhaimmat magneettiripset tulevat Suomesta. Tutustu niihin joko liikkeessämme tai tästä linkistä.

s_miraque_yritys

INSTANT EFFECTS

Miltä kuulostaa huultenpullistaja, joka ei tunnu huulilla miltään? Ei aiheuta kipua, kirvelyä tai edes pientäkään kihelmöintiä. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se on totta. Tutustu sarjaan liikkeessämme tai tästä linkistä. Sarjasta löytyy hoitoaineet sekä huulille että myös ripsille.

HUULIPUNAT

SCANDINAVIAN SKIN CANDY

– Skin Candy- sokerointi on erinomainen karvanpoistomenetelmä, jolla on ihoa hoitava vaikutus.
– Skin CandyPasteihin on lisätty xylitolia eli koivusokeria parantamaan tuotteen käsiteltävyyttä sekä tehostamaan ihonhoitovaikutuksia.
– Poistaa jopa erittäin lyhyet karvat, ihoa ärsyttämättä.
– Luonnolliset ainesosat jotka ei allergisoi ja sopivat kaikille ihotyypeille, myöskin kaikkein herkimmille ihoille.
– Skin Candy -sokerointi myöskin kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen ihon silkin pehmeäksi.

Scandinavian+Skin+Candy+logo+TM

Pidä blogia WordPress.comissa.