Tuotesarjat

Tuotesarjat

1212.png

Lääketieteen innoittama – ihotautilääkärin kehittämä. Lue lisää tästä linkistä.

Hoito-Glamour – kopio


CND-Shellac-logo

SHELLAC™ takaa kauniin, kiiltävän ja kestävän lakkauksen 14+ päiväksi.
Se on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.
Lisäksi se on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta, eikä lakkauksen poiston aikana. Kynnet eivät siis ohene tai vaurioidu Shellac-käsittelyn yhteydessä.
Lue lisää tästä linkistä.

kestisvärit


178490900_823544061897578_7947263864333271377_n-2

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.
INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa. Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä. Infuzon System imeytysaineet ovat sertifioituja ja patentoituja.

178653148_4418230048206739_1558768970614595156_n

Käytämme Infuzion hoidoissa aina kotimaista IN17 Skincare tuotteita, jotka ovat täysin hajusteettomia eivätkä sisällä lisättyjä lisäaineita tai emulgointiaineita. Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.  

Löydät meiltä myös IN17 kotihoitotuotteet!

IN17 tuotteet ovat puhtainta voimaa kotimaastamme, kun tarvitset todellisia tuloksia ihollesi turvallisesti. IN17 tuotteet ovat suunniteltu huomioon ottaen herkimmätkin ihot, tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita tai tuoksunpoistajua, väriaineita, peg-gmo-ainesosia, parabeeneja tai muita ylimääräisiä kemikaaleja.


r39f9f05db60d599bab7bceb53a2b3cc0

Danné Montague-King eli DMK tuotesarja on saanut alkunsa yli 40 vuoden tutkimystyön pohjalta, kuinka entsyymit ihossamme toimivat ja saavat ihon toimintareaktiot aikaan. Tuotesarja, sekä ammattituotteet pohjautuvat täysin ihon omaan kemiaan. Näin ihon toimintaa pystytään terapisoimaan, ihon kuntoa ja toimintaa parannettua.

DMK:n iholle arvokkaat raaka-aineet ovat tarkoin valittu, sekä niiden laatua tarkistetaan korkean kriteerin pohjalta. DMK jokainen tuotantoerä tarkastetaan ennen sen luovutusta kuluttaja- ja ammattikäyttöön. Näin DMK pystyy takaamaan kokrean laadun tuotteilleen.

Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. 

DMK-kospeti perustuu RRPM-vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN, eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS ja SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on palautta tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti.


bielenda_logo.png

Bielenda Professional on kotimaassaan Puolassa maan suosituin hoitolasarja, joka tuntee 25 vuoden kokemuksella luonnon raaka-aineiden ainutlaatuiset, ihoa hoitavat ominaisuudet. Bielenda käyttää tuotteissaan parhaita tutkimiaan raaka-aineita, kuten kasviuutteita, savea, merilevää, hedelmiä, yrttejä ja aromaterapiaöljyjä.

Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti turvalliset ja iholle sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda-tuotteet ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja. Hoidoissa yhdistetään luonnon raaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet tehokkaisiin hoitomenetelmiin, kuten mikroneulaukseen, radiofrekvenssiin ja ultraääneen. Sarjaan sisältyy tehokkaat ja kokonaisvaltaisesti ihoa hoitavat kosmetologiset hoidot ja kotihoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.


logo-phyris-bp

Unique inspiration! Ylellisen ihanat kasvohoidot PHYRIS- tuotesarjalla. Meiltä löydät myös Phyris kotihoitotuotteet.

Saksalainen PHYRIS on edistyksellinen ihonhoitosarja ammattilaisille, jonka ainutlaatuinen 3-vaiheinen hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkuudesta ja hyvinvoivana. Ainutlaatuiset raaka-aineet ja ylelliset koostumukset, joita tulet rakastamaan.
PHYRIS on Saksalaista ihonhoidon parhautta, tutkitut ja tarkoin valitutut raaka-aineet. PHYRIS valmistaa itse tuotteensa Saksassa omassa tehtaassaan, jossa heillä on omat labratoriot raaka-aineiden laadun takaamiseen, sekä tuotekehityksen paranteluun.

Tuotteita, tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.


banner-artdeco

Meikkitrendien edelläkävijä!

Käytämme laadukasta Saksalaista Artdeco-meikkisarjaa, joka on suunnattu ammattikäyttöön. Löydät meiltä myös Artdeco tuotteet.

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä!

Ympäri maailman palkitut, helppokäyttöiset tuotteet ovat meikkitaiteilijoiden suosikkeja, mutta kohtuuhintaisia ihan jokaiselle. Suomessa upeat ARTDECO-tuotteet ovat saatavina kosmetologeilta ja meikkiasiantuntijoilta kosmetiikan erikoisliikkeistä ja kauneushoitoloista.

ARTDECO_2018_kynsilakat_color_care


prx

PRX-T33

Löydät meiltä PRX-T33 kotihoitotuotteet.

Kauneusstudio BeautyQ on Auktorisoitu toimipiste PRX-T33 -hoitokonseptiin. Hoitolassamme sinua hoitaa vain Sertifioitu PRX-T33 -hoitokonseptin ammattilainen. Toteutamme hoidot aina turvallisesti ja konseptia noudattaen.


 

 


ikilalo

Käytämme kotimaisen Ikilalon ripsikuituja ja liimoja, kuten sadat ripsitaiteilijat kautta Suomen ovat löytäneet laadukkaat ripsituotteet ja kestävät ja turvalliset ripsiliimat ammattilaiskäyttöön Ikilalon-tuotesarjasta.

Volyymiripset ovat mullistaneet hetkessä maailman ripsimarkkinat, eikä ihme! Volyymiripsien avulla voidaan luoda jopa kuusi kertaa tuuheammat ripset ja silti kevyemmät kuin koskaan!

 


SKIN COLLAGEN

Iän myötä kehon oma kollageenituotanto alkaa hidastua ja tämä kollageenin väheneminen vaikuttaa kehoon monin eri tavoin. Iho esimerkiksi alkaa menettää kimmoisuutta ja kosteutta, mikä johtaa ryppyihin, juonteisiin ja roikkuvaan ihoon. Myös kehon muut osat, kuten nivelet, jänteet, nivelsiteet, luut ja lihakset alkavat menettää vuosien saatossa liikkuvuuttaan. Korkealaatuisten kollageeni-peptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu huomattavasti hidastavan kollageenipuutoksen syntymistä kehossa ja edesauttavan ihon, nivelten ja luuston terveyttä.

Etsitpä sitten ravintolisiä nivelten, luiden, kynsien, hiusten tai ihon hyvinvoinnin tueksi, niin tästä sarjasta löydäty tarpeisiin tarkoitetut täsmätuotteet.

skin-collagen-70-g-550x550px-superlemon-fi_3


footerlogo

Kauneusstudioltamme voit ostaa Magic Silverin 925 hopeakoruja ja niihin voit tutustua tästä linkistä.

Käytännölliset ja laadukkaat 925 hopeakorut niin arkeen kuin juhlaankin.

Näyttökuva-2017-02-13-kello-9.57.02-640x227


INSTANT EFFECTS

Miltä kuulostaa huultenpullistaja, joka ei tunnu huulilla miltään? Ei aiheuta kipua, kirvelyä tai edes pientäkään kihelmöintiä. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se on totta. Tutustu sarjaan liikkeessämme tai tästä linkistä. Sarjasta löytyy hoitoaineet sekä huulille että myös ripsille. 

HUULIPUNAT


PONY-O®-HIUSTARVIKKEET

PONY-O®-tuotteilla luot todella helposti sähäkät ponkkarit, muhkeat nutturat ja lukemattoman määrän kauniita kampauksia. PONY-O® hiustarvikkeet mahdollistavat uudenlaisen tavan kiinnittää hiukset. Kampauksesi pysyy napakasti kiinni koko päivän, silti kiristämättä tai vahingoittamatta hiusta. 


c-vitamiini_sarja_c-vitamiinin_voima_ml

Meiltä löydät ihanat Neutriherbs C-vitamiinisarjan tuotteet.

C-vitamiinisarjan tuotteet rauhoittavat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoasi. Tuotteet soveltuvat herkälle ja punoittavalle iholle. Vitamiini- ja andioksidanttirikkaat tuotteet saavat ihosi näyttämään kirkkaammalta, eloisalta, sileämmältä ja saavat ihosi tuntumaan silkkisen pehmeiltä.

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: