Tuotesarjat

Tuotesarjat

1212.png

Lääketieteen innoittama – ihotautilääkärin kehittämä. Lue lisää tästä linkistä.

Hoito-Glamour – kopio


CND-Shellac-logo

SHELLAC™ takaa kauniin, kiiltävän ja kestävän lakkauksen 14+ päiväksi.
Se on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.
Lisäksi se on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta, eikä lakkauksen poiston aikana. Kynnet eivät siis ohene tai vaurioidu Shellac-käsittelyn yhteydessä.
Lue lisää tästä linkistä.

kestisvärit


178490900_823544061897578_7947263864333271377_n-2

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.
INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa. Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä.

178653148_4418230048206739_1558768970614595156_n

Käytämme Infuzion hoidoissa aina kotimaista IN17 Skincare tuotteita, jotka ovat täysin hajusteettomia eivätkä sisällä lisättyjä lisäaineita tai emulgointiaineita. Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.  Infuzon System imeytysaineet ovat sertifioituja ja patentoituja.

Löydät meiltä myös IN17 kotihoitotuotteet!


r39f9f05db60d599bab7bceb53a2b3cc0

Danné Montague-King eli DMK tuotesarja on saanut alkunsa yli 40 vuoden tutkimystyön pohjalta, kuinka entsyymit ihossamme toimivat ja saavat ihon toimintareaktiot aikaan. Tuotesarja, sekä ammattituotteet pohjautuvat täysin ihon omaan kemiaan. Näin ihon toimintaa pystytään terapisoimaan, ihon kuntoa ja toimintaa parannettua.

DMK:n iholle arvokkaat raaka-aineet ovat tarkoin valittu, sekä niiden laatua tarkistetaan korkean kriteerin pohjalta. DMK jokainen tuotantoerä tarkastetaan ennen sen luovutusta kuluttaja- ja ammattikäyttöön. Näin DMK pystyy takaamaan kokrean laadun tuotteilleen.

Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. 

DMK-kospeti perustuu RRPM-vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN, eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS ja SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on palautta tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti.


bielenda_logo.png

Bielenda Professional on kotimaassaan Puolassa maan suosituin hoitolasarja, joka tuntee 25 vuoden kokemuksella luonnon raaka-aineiden ainutlaatuiset, ihoa hoitavat ominaisuudet. Bielenda käyttää tuotteissaan parhaita tutkimiaan raaka-aineita, kuten kasviuutteita, savea, merilevää, hedelmiä, yrttejä ja aromaterapiaöljyjä.

Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti turvalliset ja iholle sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda-tuotteet ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja. Hoidoissa yhdistetään luonnon raaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet tehokkaisiin hoitomenetelmiin, kuten mikroneulaukseen, radiofrekvenssiin ja ultraääneen. Sarjaan sisältyy tehokkaat ja kokonaisvaltaisesti ihoa hoitavat kosmetologiset hoidot ja kotihoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.


logo-phyris-bp

Unique inspiration! Ylellisen ihanat kasvohoidot PHYRIS- tuotesarjalla. Meiltä löydät myös Phyris kotihoitotuotteet.

Saksalainen PHYRIS on edistyksellinen ihonhoitosarja ammattilaisille, jonka ainutlaatuinen 3-vaiheinen hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkuudesta ja hyvinvoivana. Ainutlaatuiset raaka-aineet ja ylelliset koostumukset, joita tulet rakastamaan.
PHYRIS on Saksalaista ihonhoidon parhautta, tutkitut ja tarkoin valitutut raaka-aineet. PHYRIS valmistaa itse tuotteensa Saksassa omassa tehtaassaan, jossa heillä on omat labratoriot raaka-aineiden laadun takaamiseen, sekä tuotekehityksen paranteluun.

Tuotteita, tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.


banner-artdeco

Meikkitrendien edelläkävijä!

Käytämme laadukasta Saksalaista Artdeco-meikkisarjaa, joka on suunnattu ammattikäyttöön. Löydät meiltä myös Artdeco tuotteet.

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä!

Ympäri maailman palkitut, helppokäyttöiset tuotteet ovat meikkitaiteilijoiden suosikkeja, mutta kohtuuhintaisia ihan jokaiselle. Suomessa upeat ARTDECO-tuotteet ovat saatavina kosmetologeilta ja meikkiasiantuntijoilta kosmetiikan erikoisliikkeistä ja kauneushoitoloista.

ARTDECO_2018_kynsilakat_color_care


header_logo-trans-small

Vita Liberata -tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita. Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut.

Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Valitse itsellesi sopivin Vita Liberata -tuote

Oikea tuote käyttäjän toiveiden tai ihotyypin mukaan! Ensin valitaan haluttu koostumus ja sitten toivottu tummuusaste. Kaikissa Vita Liberata -sarjan tuotteissa on kosteuttava moisture-lock©, joka tuo ihollesi uskomattoman pehmeän tunteen 72 tunnin ajaksi. Vita Liberata -tuotteet antavat luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata- tuotteet ovat hajustamattomia.

Lue lisää tästä linkistä.

vitaliberata kuva


 

Lashlovers+ripsienpidennykset

Käytämme kotimaisen LashLoversin ripsikuituja ja liimoja, kuten sadat ripsitaiteilijat kautta Suomen ovat löytäneet laadukkaat ripsituotteet ja kestävät ja turvalliset ripsiliimat ammattilaiskäyttöön LashLovers® -tuotesarjasta.

Volyymiripset ovat mullistaneet hetkessä maailman ripsimarkkinat, eikä ihme! Volyymiripsien avulla voidaan luoda jopa kuusi kertaa tuuheammat ripset ja silti kevyemmät kuin koskaan!


EKOPHARMA Helsinki

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon hoitoon.

FI-Natura-logo-705x699

fi-naturaEKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100 % ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100 %.

fi-naturaAnimalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

fi-naturaEKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

ekopharma-helsinki-mainoskuva-768x468.jpg


SKIN COLLAGEN

Iän myötä kehon oma kollageenituotanto alkaa hidastua ja tämä kollageenin väheneminen vaikuttaa kehoon monin eri tavoin. Iho esimerkiksi alkaa menettää kimmoisuutta ja kosteutta, mikä johtaa ryppyihin, juonteisiin ja roikkuvaan ihoon. Myös kehon muut osat, kuten nivelet, jänteet, nivelsiteet, luut ja lihakset alkavat menettää vuosien saatossa liikkuvuuttaan. Korkealaatuisten kollageeni-peptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu huomattavasti hidastavan kollageenipuutoksen syntymistä kehossa ja edesauttavan ihon, nivelten ja luuston terveyttä.

Etsitpä sitten ravintolisiä nivelten, luiden, kynsien, hiusten tai ihon hyvinvoinnin tueksi, niin tästä sarjasta löydäty tarpeisiin tarkoitetut täsmätuotteet.

skin-collagen-70-g-550x550px-superlemon-fi_3


footerlogo

Kauneusstudioltamme voit ostaa Magic Silverin 925 hopeakoruja ja niihin voit tutustua tästä linkistä.

Käytännölliset ja laadukkaat 925 hopeakorut niin arkeen kuin juhlaankin.

Näyttökuva-2017-02-13-kello-9.57.02-640x227


INSTANT EFFECTS

Miltä kuulostaa huultenpullistaja, joka ei tunnu huulilla miltään? Ei aiheuta kipua, kirvelyä tai edes pientäkään kihelmöintiä. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se on totta. Tutustu sarjaan liikkeessämme tai tästä linkistä. Sarjasta löytyy hoitoaineet sekä huulille että myös ripsille.

HUULIPUNAT


c-vitamiini_sarja_c-vitamiinin_voima_ml

Meiltä löydät ihanat Neutriherbs C-vitamiinisarjan tuotteet.

C-vitamiinisarjan tuotteet rauhoittavat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoasi. Tuotteet soveltuvat herkälle ja punoittavalle iholle. Vitamiini- ja andioksidanttirikkaat tuotteet saavat ihosi näyttämään kirkkaammalta, eloisalta, sileämmältä ja saavat ihosi tuntumaan silkkisen pehmeiltä.

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: