DMK Entsyymiterapia

Luontoa imitoimalla luonnollisiin tuloksiin”

DMK simuloi kehon omaa kemiaa, koska ihosolut hyväksyvät vain sellaisen kemian, jonka ne tunnistavat, ja reagoivat siihen oikein.”

DMK uskoo, että kaikki iho-ongelmat, syntyvät epätasapainosta ihon toiminassa. DMK on kehitetty kehon kemiallisiin ominaisuuksiin sopiviksi, ja näin iho reagoi oikealla tavalla. Iho oppii toimimaan oikein.

DMK-kospeti perustuu RRPM-vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN, eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS ja SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on palautta tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti.

Paramedikaalinen ihon hoito konsepti

DMK:n paramedikaalinen hoito, joka tulee kreikan sanasta “para” eli lisä- tai tuki- sekä latinan sanasta “medico” eli prantaa ja hoitaa. Paramedikaalisella hoidolla vaikutetaan ihon rakenteeseen ja toimintaan. Näin pystymme hoitamaan iho-ongelman aiheuttajaa, emmekä vain oireita.

Konseptin kulmakivi

REMOVE eli POISTO

Kuolleen ihosolukon ja ongelmien poisto entsyymihydrolysaatiolla (Entsyymihoidolla, joka muuttaa kuolleen ihosolukon heikoksi hapoksi ja huuhteleen sen pois), joka jättää pinnalle nuoren ihosolukon.

PROTECT eli SUOJAUS

Ihon suojaus andioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien ja muiden ikäännyttävien tekijöiden vaikutuksilta.

REBUILD eli JÄLLEENRAKENNUS

Luodaan uusi ravinnepohja, palauttamaan ihon tärkeät toiminnot oikealle tasolle. Näin ihosolujen elinikä pitenee ja saa sen toimimaan oikein. Iho näyttää terveemmältä ja nuorekkaammalta.

MAINTAIN eli YLLÄPITO

Ylläpito DMK skincare -kotihoitotuotteilla. Näin DMK ammattilaishoitojen tulokset pysyvät mahdollisimman pitkään.

DMK-entsyymiterapia

Mitä entsyymit ovat?
Entsyymit ovat kehon kemiallisten reaktioiden katalyyttejä. Ne säätelevät kaikkea kehon ja ihon molekyylitoimintaa. Ne ovat eläviä aineita ja säätelevät terveyttä ja toimivat mineraalien kanssa, muodostaen andioksidantti suojan vapaitaradikaaleja vastaan. Entsyymit ovat välttämättömiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ihon immuniteetin kannalta.

Entsyymiterapia
Entsyymiterapialla vahvistamme ihon omien entsyymien normaalia toimintaa, joka parantaa mm. ihon laatua, reaktiivisuutta sekä solujen elinikää. Tärkeimpinä tehtävinä entsyymiterapialla on vahvistaa kudoksen hapensaantia (Solun kannalta hapensaanti on olellinen terveyden ja mitokondrioiden ATP-tuotannon kannalta), jolla solun elinikä pitenee ja häiriötilat minimoidaan. Tuloksena ihon laadukkaampi pintasävy, koostumus sekä ulkonäkö.

Entsyymiterapia aktivoi kasvojen alueen lymfaattisen-toiminnan jolloin ihosta vapautuu toksooneja, epäpuhtauksia ja muita kuona-aineita. Näin ihon toiminta paranee ja mitokondriot stimuloituvat (solu saa paremmin välttämätöntä energiaa) kuin myös kollageenikuitujen tuotanto.

Tuloksena elivoimainen, luonnollisen kaunis ja tasapainoisesti toimiva iho!

DMK-entsyymiterapian plasmaattinen vaikutus
Hoito saa ihossa aikaan plasmaattisen vaikutuksen laajentamalla kaikki ääreisverenkierron huissuonia. Tämä parantaa hapensaantia kehon sisältäpäin ja saa lymfakierron lisääntymään. Lymfakierron lisääntymisen tuntee entsyyminaamion kiristymisenä ja pulssimaisena sykkimisenä.

Kuvassa: Plasmaattinen vaikutus

Plasmaattisen vaikutuksen tulokset näkyvät selvästi kasvojen, kaulan ja dekolteen iholla noin 30min-1h ajan Entsyymiterapian jälkeen.

Kenelle ja Millaiselle iholle entsyymiterapia sopii?

Entsyymiterapia sopii kaikille perusterveille iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Entsyymiterapia on erityisen hyvä seuraavan tyyppisille ihoille:

  • Kuivalle tai kosteusköyhälle iholle
  • Rosacea ja couperosa iholle
  • Ikääntyneelle iholle
  • Epäpuhtaalle ja akneettiselle iholle
  • Heikkokuntoiselle ja reaktiiviselle iholle

MATKA HYVÄÄN JA UNELMA IHOOSI ALKAA TÄSTÄ!

Konseptin SUOJAUS ja YLLÄPITO vaihe ovat oleellisia tekiöitä onnellisen, elinvoimaisen ja hyvinvoivan ihon saavuttamiseksi. Tämä vaihe kulminoituu kotihoitotuotteilla, jotka DMK-ihoteraupettisi sinulle katsoo. Ne ylläpitävät ammattihoidoilla saavutettuja tuloksia.

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: