Sairaanhoitajan palvelut By Jenna Pohjasenaho

Sairaanhoitajan esteettiset palvelut

Tutustu terveydenhuollon ammattilaisen tarjoamiin palveluihin pisteessä Kauneusstudio BeautyQ!

Profhilo®-käsittely 350€
Vahvistus 2kk sisällä 300 €

Mitä Profhilo® on?

Profhilo® on biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen

Ennen Profhilo®-käsittelyä keskustelemme asioista, joita sinun on hyvä tietää Profhilo®-valmisteesta. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Ota huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Kehittämämme BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely sopii kiireisellekin ja siitä palautuminen on nopeaa.

Parhaimman lopputuloksen takaamiseksi suosittelemme toistamaan Profhilo®-käsittelyn 28vrk kuluttua.

Profhilo®-käsittelyn tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6–8 kuukauden välein.

Profhilo® Haenkenium

Suosittelemme täydentämään pistoshoitoa Profhilo® Haenkenium -antioksidanttivoiteella. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo® Haenkenium

  • hidastaa ihon ikääntymistä
  • muodostaa suojaavan kerroksen herkälle ja rasittuneelle iholle
  • parantaa ihon koostumusta
  • kiinteyttää ja lisää kimmoisuutta

Profhilo®-käsittelyn tulokset

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.


Kaipaatko ihollesi kosteutta, tasaisuutta sekä heleyttä?

Viscoderm Skinkò é – Mesoterapia on ikääntymistä vastaan taisteleva valmiste, joka sisältää yli 50 anti-aging-ainesosaa, joita ovat esimerkiksi hyaluronihappo (32 mg) sekä tärkeät mineraalit, aminohapot, vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit. 

Viscoderm Skinko -vitamiinit pistetään suoraan ihon alle lopputuloksena on terveempi, kimmoisampi, heleä ja tasaisemman sävyinen iho.  Viscoderm® Skinkò e sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitoalueet: Kasvot, silmänympärys alue, otsa, kaula, decoltee ja/tai kämmenselät.

Sarjahoitona toteutettava monipistohoito iholle. Mesotarapia koostuu tavallisesti kolmesta hoitokerrasta, jotka annetaan 2-4 viikon välein. Suosittelemme pääsääntöisesti 2 kolmen hoitokerran hoitojaksoa vuodessa.

Yksi alue esim. Silmänympärysalue
165€
3 kerran sarjahoito 420€

Koko kasvot
250€
3 kerran sarjahoito 600€

Ennen mesoterapia-hoitoa ja sen jälkeen
Ennen hoitoa käsiteltävä ihoalue on pidettävä hyvässä kunnossa. Huomioithan, että haavaumat, tulehdukset sekä aktiivinen herpes on este hoidolle. Lisäksi jotkin perussairaudet voivat olla este hoidolle. Ota yhteyttä sairaanhoitajan palveluita tekevään hoitajaan ennen ajanvaraus, mikäli epäilet hoidon soveltuvuutta.

Hoitopäivänä tulee välttää meikkaamista. Iho voi olla hoidon jälkeen punoittava, sekä paikoitellen voi esiintyä pieniä mustelmia. Seuraavan 48h aikana on syytä välttää kuumuudelle altistumista sekä hikoilua.

CELLBOOSTER® 

Uuden aikakauden Injektoitava mesoterapia!

Ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita! Patentoidun CHAC Technology ansiosta pitkäaikaiset hoitotulokset.


CHAC-teknologian avulla pystytään hyödyntämään hyaluronihapon luonnollisia ominaisuuksia ja tekemään siitä optimaalisen välineen tärkeiden ravintoaineiden kuljettamiseen ihoon.

Tutustu CELLBOOSTER® ainutlaatuisiin Boostereihin, joista terveydenhuollon ammattilainen valitsee tarpeisiisi sopivan CELLBOOSTER® -liuoksen.

LIFT – Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.

GLOWRavitsee ja syväkosteuttaa. Vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan.

SHAPEVähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa esim. kaksoisleukaa. Edistää lymfaattista nestekiertoa.

HAIREdistää hiusten kasvua. Ravitsee päänahkaa ja karvatuppeja. Ennalta ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista.


Injektoitavat Cellbooster® Boosterit ovat valmistettu laadukkaasta hyaluronihaposta, aminohapoista ja vitamiineista. Ne on valittu tarkasti vastaamaan ihon luontaista fysiologiaa. Ne ovat 100 % PUHTAITA AKTIIVIKOMPLEKSIA ilman turvallisuudesta tinkimistä.

Koko kasvot
250€

3 kerran sarjahoito 600€

Ennen mesoterapia-hoitoa ja sen jälkeen
Ennen hoitoa käsiteltävä ihoalue on pidettävä hyvässä kunnossa. Huomioithan, että haavaumat, tulehdukset sekä aktiivinen herpes on este hoidolle. Lisäksi jotkin perussairaudet voivat olla este hoidolle. Ota yhteyttä sairaanhoitajan palveluita tekevään hoitajaan ennen ajanvaraus, mikäli epäilet hoidon soveltuvuutta.Hoitopäivänä tulee välttää meikkaamista. Iho voi olla hoidon jälkeen punoittava, sekä paikoitellen voi esiintyä pieniä mustelmia. Seuraavan 48h aikana on syytä välttää kuumuudelle altistumista sekä hikoilua.

Jenna Pohjasenaho
Sairaanhoitaja
ISBA Nordic hoitoprotokolliin koulutettu terveydenhuollon ammattilainen

Elleagant – Esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja

Olen laillistettu sairaanhoitaja. Olen työskennellyt leikkaussalissa korkean aseptiikan parissa vuosikymmenen ajan ja työskentelen siellä edelleen.

Olen kouluttautunut esteettisiin toimenpiteisiin kevään 2023 aikana ja jatkan kouluttautumista aktiivisesti kasvattaen palveluvalikoimaani. Palveluitani toteutan Oulussa Terhiset -hoitolassa että Kemissä Kauneusstudio BeautyQ:n tiloissa.

Kysy lisätietoja sairaanhoitajan palveluista 0408259280
jennapohjasenaho@gmail.com

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: