Kasvohoidot

Meiltä lähdet aina huoliteltuna!

Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, tai ennen työpäivää, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki.

Hoitomme soveltuvat miehille ja naisille!

Jos et tiedä minkä kasvohoidon haluaisit, niin ei se mitään! Voit varata ajan konsultoidulle kasvohoidolle ja me ammattilaisina katsomme paikan päällä, ihollesi sopivimman hoidon. Voit laittaa viestiosioon toiveitasi.

Voit myös yhdistää haluamasi lisäpalvelut kasvohoitoihin!

 • Timanttihionta kasvohoidon yhteydessä +25 €
 • Ultraäänikäsittely (imeytys tai kuorinta) hoidon yhteydessä +15 €
 • Radiofrekvenssikäsittely kasvoille hoidon yhteydessä +25 €
 • Radiofrekvenssi hoito silmänympärys iholle +20 €
 • Mekaaninen ihonpuhdistus +10 €
 • Hydrogen ihonpuhdistus +25€
 • Hydrogen kuorinta ja ihonpuhdistus +35€
 • Silmänympäryshoito hoidon yhteydessä +20 €
 • Kulmien muotoilu ja värjäys hoidon yhteydessä +15 €
 • Kulmien ja ripsien värjäys hoidon yhteydessä +25 €

bielenda_logo-1

Kultakasvohoito
60min 95 €

Heleyttävä Tuhkimo -hoito. Silottaa ilmejuonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa! Todellinen Tuhkimo -hoito!

biekku


Luxus kasvohoito – Ihana lahjaidea!
90 min 125

Räätälöity hemmottelu kasvohoito, ihotyypinmukaisella laitehoidolla. Anna lahjaksi tai tule itse nauttimaan!

Sisältää: Puhdistus, kuorinta, niska-hartiahieronta, laitehoito ihotyypin mukaan, kasvohieronta 20 min, loppu  naamio ja pehmentävä käsinaamio.


X-FOLIATE -tehokas erikoishappohoito
45min 89€

Räätälöity erikoishappohoito ihosi tarpeiden mukaan.

Bielendan X-Filiate happohoidolla saadaan näkyviä tuloksia yleisimpiin iho-ongelmiin: Couperosan, akneen, pigmenttimuutoksiin ja ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokuorinta vaihtoehtoa: Anti couperosa, Clear skin, Dark spot remover ja anti wrinkel. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksien johdosta erityisiä ihonhoidon vaikutuksia ja happo valitaan aina ihon tarpeiden mukaisesti.

92861224_645567786241130_5244060536185815040_o

VINKKI: Sarjahoitoa suosittelemme yleisimpiin iho-ongelmiin tehtäväksi 4-6 kertaa 1-2 viikon sykleissä. Aknen ja pigmenttimuutoksiin suosituksena on aina 6 kerran sarjahoito.


LIFT & GLOW- KASVOHOITO
60min 115€

Ihana heleyttävä ja kasvoja kohottava hoito. Hoito on saanut inspiraationsa japanilaisesta kauneudenhoidosta. Kohottaa kasvojenpiirteitä, kosteuttaen ihon syvimpiä kerroksia myöten. Vähentää valovanhenemisen oireita iholla. Vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä . Tämä hoito sopii erityisesti juhlakauteen Tuhkimo -hoitona.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, kasvonaamion, seerumit ja loppuvoiteet. 

VINKKI: Tähän sopii täydellisesti RF- käsittely hoidon yhteydessä. +25€.


HydraHyal tehokosteuttava kasvohoito
60 min 95 €

Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA HYAL -teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan. Se sitoo kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoxille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita “rentouttamalla” kasvojen lihaksia. Hoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle.

kasvohoito

Sis. hyaluronihappo entsyymi-kuorinta, niska-hartia hieronta, seerumin imeytys ultraäänellä, kaksoisnaamio hyaluronihappo + anatominen levä-kipsinaamio. Loppuvoiteet.


logo-phyris-bp-1

AGELESS – aikuisenihon uudistava kasvohoito
60min 120€

Ihoa ravitseva, solutoimintaa aktivoiva ja kiinteyttävä kasvohoito. Eloisuutta, heleyttä ja elinvoimaa kaipaavalle iholle. Aktivoi solutoimintaa 29% erityisen somin ja collegeni naamionsa ansiosta.
Sis. alkupuhdistuksen, ihoa aktivoivan AHA-happokuorinnan lisänä syventävällä AHA-naamiolla, Collageni-naamion, seerumin, somin sekä loppuvoiteet.

Nosto_26_2017_FB_PHYRIS_1


SKIN RESULT -happohoito
45min 89€

Herätä ihosi upea hehku ja elinvoima ainutlaatuisella happohoidolla!
Ihoa kirkastava, tasapainottava, syväkosteuttava ja uudistava happohoito. Iholle joka kaipaa erityisesti kirkkautta ja heleyttä. Puhdistaa ja tasapainottaa, epäpuhtauksien hoitoon sarjahoitona.
SIs. Alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinnan lisänä syventävä AHA-naamio, niska-hartiahieronta hapotuksen aikana, seerumin ja somin imeytys kristallipuikoilla, sekä loppuvoiteet.

VINKKI: Sarjahoidolla saat erityisesti ihoa heleyttävän ja kirkastavan pitkäaikaisvaikutuksen. Sarjahoitosuositus 4 kertaa, hoitovälinä 1-2 viikko.
Epäpuhtauksien hoidossa sarjahoitona suosittelemme 6 kertaa, hoitovälinä 2 viikkoa.

FB_PHYRIS_14_Skin_Results


SEE CHANGE -kasvohoito
60min 139€

Upea, napakka ja näkyvästi nuorekkaampi! – kaunistu meren voimalla!

Tämä ainutlaatuinen kasvohoito syväkiinteyttää ja syväkosteuttaa, napakoittaa ja tukee ihoa kuin näkymätön korsetti.
Sen salaisuus on ainutlaatuiset raaka-aineet. Marula-öljyn, Markoleväuutteen, Punaleväuute ja Keramidien yhdistelmällä napakka, nuorekkaampi ja eloisa iho.
Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, collageni-naamion, seerumin, See Change ampulli, somin ja loppuvoiteet.


Phyris yksilöitykasvohoito
60 min 105 €

Kaunis, kuulas ja hyvinvoiva ihoa yksiöllisiin ihonhoidon tarpeisiin!

 • Kosteuttava Hydro Active hoitolinja
  Vahvistaa ihon kosteustasapainoa, sekä ihon kosteudensitokykyä. Hyaluronihapot, lipidit, leväyhdisteet sekä arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen tarvitsemaa kosteutta, sekä suojaa ja hoitaa ihoa ehkäisten kuivuudesta johtuvia juonteita.
 • Herkänihon Sensitive hoitolinja
  Hellävarainen hoito niin herkälle iholle, kuin couperosa-iholle sekä rosaceaan. Rauhoittaa ja vahvistaa, ihon luonnollinen suojavaippa vahvistuu, ja punoitus ja ärsytys lievittyy.
 • Ravitseva Repair hoitolinja
  Elvyttää solutoimintaa, aktivoi ihon omaa kollageeni- ja elastaanisäikeiden uusiutumista ja vahvistaa ihoa.

Phyris kasvohoito joka yksilöidään ihosi tarpeiden mukaan, tarpeessa yhdistellen hoitolinjoja parhaan hoitotuloksen saamiseksi. 
Yksilöitykasvohoito on erityisesti kuivalle, herkälle ja/tai samealle iholle suunnattu kasvohoito.

Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, voidemaisennaamion, somin ja loppuvoiteet.

Varaa aika!


Derma Control -kasvohoito
60min 95€

Tasapainoinen, kaunis iho! -Antibakteerinen hopea epäpuhtaalle ongelmaiholle

Antibakteerinen Mikro-Silver -ainesosa on puhdasta, antibakteerista hopeajauhetta, joka sitoo itseensä ylimääräistä öljyisyyttä ihon pinnasta. Se vähentää kiiltoa sekä suojaa ihoa. Lisänä ihon toimintaa tasapainottava viinirypälehappo antaa ongelmaiholle sen tarvitseman tasapainotuksen.

Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen, viinirypälehappokuorinnan, tehostenaamion, tasapainottavan hopeanaamion, sekä somin ja loppuvoiteet.


DMK-Entsyymiterapia
90min 145€

 • Foundamental Entsyymiterapia 75min + 1kk kotihoitotuotteet 280€
 • 2 kerran sarjan Entsyymiterapia 75+75min hoitoväli 10-14vrk 280€

Entsyymeillä unelmiesi iho. Lähde luonnon kauniin ja onnellisen ihon matkalle!

Entsyymiterapia tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee, sekä kollageenin tuotanto aktivoituu. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon.
Entsyymiterapialla vahvistetaan ihoa ja ihon toimintaa, jolla saadaan nähtävästi laadukkaampi ihon väri, rakenne ja ulkonäkö.

Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen, esikäsittelyn, entsyyminaamion #1 ja loppuvoiteet.


DMK Muscle Banding
90min 165€

Kohotus- ja kiinteytyshoito entsyymien avulla. Syvempää lihasaktivointia entsyymiterapian tavoin, hoito vahvistaa ja kiinteyttää löystynyttä kudosta. Muscle banding hoidossa keskitetään vahvistavampi entsyyminaamio, joka toimii kuin kasvojen kuntosalitreeninä. Entsyyminaamio saa lihaksen supistumaan, mikä lisää verenkiertoa ja hapenkulkua alueella. Näin saamme pidemmän päälle rakennettua vahvempaa ja kiinteämpää lihaskudosta.

Muscle Banding -hoitomenetelmä vaatii pohjalle 1-3 Entsyymiterapia hoitoa, jotta päästään pysyviin tuloksiin. Kun taustalla on oikeanlainen ja kokonaisvaltainen hoito saadaan onnistuneita ja pitkäaikaisia tuloksia.

Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen, entsyyminaamiot #2 ja #3 ja loppuvoiteet.


DMK instant lift -pikakohotus
90min 185€

Se Entsyymihoitojen Tuhkimo -hoito! – Kasvoille ja kaulalle välitöntä kohotusta, kirkastusta ja kauneutta. Täydellinen erikoistilanteita varten tehtävä hoito, jolloin kaipaat välitöntä WOW-efektiä. Hoito suositellaan tekemään päivää tai kahta ennen H-hetkeä. 
DMK Instant Lift -hoito on usein yksittäin tehtävähoito (ei vaadi entsyymiterapia hoitoja pohjalle), se ei kuitenkaan säilytä tehoaan samoin kuin pitkäkestoinen hoito-ohjelma (entsyymiterapia).

Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen Entsyyminaamiot #1 #2 ja #3 ja hoitovoiteet.

DMK- Teen Facial

90min 145€

Teen Facial + kotihoitotuotteet n.1kk 300€

Erinomainen apu Akne iholle. DMK – konseptissa aknea hoidetaan progressiivisesti ja ihon toimintoja vahvistaen. Iho palautetaan tasapainoon ja terveeseen tilaan luonnollisia keinoja käyttäen. Siksi tulokset ovat pitkäkestoisia.

 


Dmk-ravinnehoito
60min 105€

Rentouttava ja ravinnerikas hoitokäsittely huomioi juuri sinun ihosi tarpeet!

Hoidossa käytetään ainesosia, jotka jäljittelevät ihosi biokemiaa. Käsittelyyn kuuluu raikaspuhdistus, ihoa kirkastava kuorinta, nautinnollinen hieronta ja ihon toimintoja korvaava naamion. Lopuksi iho kyllästetään ravinteilla ja “herkuilla” transdermaalisen infuusion avulla. Hoidon jälkeen olet totaalisen levännyt ja ihosi säteilee.

Lue lisää Entsyymiterapiasta!


1212-1

Green Peel -hoidot

Green Peel markkinointiin

 

GREEN PEEL FreshUp
60 min 105 €

Hellävarainen hoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Erityisesti ihoa puhdistava, kirkastava ja tasapainottava hoito.

VINKKI: Hoitoon voit lisätä mekaanisen ihonpuhdistuksen, kun haluat erityisesti puhdistusta.

GREEN PEEL Energy
60 min 129 €

Energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Erityisesti vaativalle iholle!
Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista, kollageeni- ja elastaanisäigeiden uusiutumista. Pigmenttimuutoksia ja ihon pintaa ja pintasävyä tasoittava yrttikuorinta. Tasapainottaa, puhdistaa epäpuhdasta ihoa ja tukee ihon normaalia toimintaa. Anna ihollesi täydellinen pehmeys ja kuulaus.

Vinkki: Iho-ongelmien hoitoon optimaalinen sarjahoito 2-3 viikon välein 3-6kertaa, tuloksien parantamiseksi suosittelemme Herbal Care Lotionia, joka tukee ihon-normaalia toimintaa ja sisältää samoja aktiiviyrttejä kuten syväkuorinta.

GREEN PEEL Glamour
40 min 89 €

Uskomattomia tuloksia jo 30minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet! Täydellinen valinta ennen juhlia tai anti-age-hoidoksi!

GREEN PEEL Classic
90 min + 60 min + kotihoitotuotteet yht. 315

Klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä! Erityisesti arpien ja akne-ihon hoitoon, sekä vaativaa aikuisenihon hoitoon. Vahvin kuorinta Green Peel-sarjan kuorinnoista, tämä hoito vaatii sitoutumisen kotihoidossa. Iho voi kuoriutua voimakkaasti, joka on huomioon otettava tekijä. Hoidon hinta sisältää myös kotihoitotuotteet, sekä viiden päivän kuluttua tehtävän jälkihoidon hoitolassa, jolloin saat mukaasi 7 päivän ampullit kotihoitoon.

Vinkki: Meiltä löydät  myös Green Peel hoitosarjan 7 päivän ampullikuurit (36.90€), joilla voit parantaa minkä tahansa Green Peel hoidon tuloksia. Green Peel classic:in ampullikuuri sisältyy hintaan.


PRX-T33- Therapy neulaton Biorevitalisaatio 

Kauneusstudio BeautyQ on Auktorisoitu toimipiste PRX-T33 -hoitokonseptiin. Hoitolassamme sinua hoitaa vain Sertifioitu PRX-T33 -hoitokonseptin ammattilainen. Toteutamme hoidot aina turvallisesti ja konseptia noudattaen.

 

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset!

Ilman ei- toivottuja sivuvaikutuksia ja toipumisaikaa! Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33% TCA happoa, vetyperoksidia ja 5% Kojic-happoa.

PRX-T33 hoidolla saavutetaan silmin nähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi epidermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Vähentää ryppyjä, ja kiinteyttää välittömästi. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia jopa 6-9kk pysyviä tuloksia. Hoito vie vain 30 min.

PRX-T33 kasvoille
160€
Hinta sisältää Wiqo- miniboxin jossa kotihoitotuotteet n.6pvän ajaksi.

PRX-T33 kasvot, kaula ja decoltee
209€
Hinta sisältää Wiqo- miniboxin jossa kotihoitotuotteet n.6pvän ajaksi.

PRX-T33 Sarjahoito 

Sarjahoidot räätälöidään yksilöllisesti. Yleisin suositus on 3-6 hoitokertaa, jolla saavutetaan pitkäkestoiset tulokset.

1.kerta Kasvot 309€
Seuraavat hoidot 140€ kerta. Sarjana

sisältää PRX-T33 hoidon ja kotihoitotuotteet normaalikokoisina, Wiqo moisturizing Face Cream 50ml sekä ihon stimulointia ylläpitävän Wiqo smoothin face fluidin 30ml.

1.kerta Kasvot, kaula ja decoltee  349€
Seuraavat hoidot 165€ kerta.

sisältää PRX-T33 hoidon ja kotihoitotuotteet normaalikokoisina, Wiqo moisturizing Face Cream 50ml sekä ihon stimulointia ylläpitävän Wiqo smoothin face fluidin 30ml.

PRX-T33 +Esteettisethoidot

Prx- hoito toimii erinomaisena esihoitona muille esteettisille hoidoille. PRX-T33 yhdistäminen muihin esteettisiin hoitoihin tehostaa hoitojen vaikutuksia ja tarjoaa parempia tuloksia verrattuna niihin tuloksiin, joita esteettiset hoidot yksinään saisivat aikaan.

PRXT-33 + mikroneulaus 295€

Prxt yhdistettynä mikroneulaukseen voidaan puhua nestemäisestä laser hoidosta. Tämä superhoito parantaa ihon sävyä, ihohuokoset supistuu ja ihon laatu paranee. Sopii erityisesti veltostuneelle, väsyneelle ja ikääntymismuutoksista kärsivälle iholle sekä huikea hoitomuoto  aknearpien hoidossa. Toipuminen hoidosta vie n.5-7 päivää.

Suosittelemme Wiqo booster jälkihoitosprayta kotihoitoon . 115€

PRX-T33 + Radiofrekvenssihoito 235€

Prx-t yhdistettynä radiofrekvenssihoittoon 

tehokas yhdistelmä kemialliseen (prx-t33) ja fysikaalinen (RF) stimulaatioon. Yhdistelmän tehot vaikuttavat ihon sekä dermiksen eri tasoihin luoden synenergian, joka vahvistaa lopullisia tuloksia.

Tehokas hoito kiinteyttämään , boostaamaan kollageenin muodostumista sekä kirkastamaan ihon sävyä. 

Varaa aika!

Takaisin

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: