Kasvohoidot

Meiltä lähdet aina huoliteltuna!

Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, tai ennen työpäivää, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki.

Hoitomme soveltuvat miehille ja naisille!

Jos et tiedä minkä kasvohoidon haluaisit, niin ei se mitään! Voit varata ajan ihotyypinmukaiselle kasvohoidolle ja me ammattilaisina katsomme paikan päällä, ihollesi sopivimman hoidon. Voit laittaa viestiosioon toiveitasi.

 

Voit myös yhdistää haluamasi lisäpalvelut kasvohoitoihin!

  • Timanttihionta kasvohoidon yhteydessä +25 €
  • Ultraäänikäsittely (imeytys tai kuorinta) hoidon yhteydessä +15 €
  • Radiofrekvenssikäsittely kasvoille hoidon yhteydessä +25 €
  • Radiofrekvenssi hoito silmänympärys iholle +20 €
  • Mekaaninen ihonpuhdistus +10 €
  • Hydrogen ihonpuhdistus +25€
  • Hydrogen kuorinta ja ihonpuhdistus +35€
  • Silmänympäryshoito hoidon yhteydessä +20 €
  • Kulmien muotoilu ja värjäys hoidon yhteydessä +15 €
  • Kulmien ja ripsien värjäys hoidon yhteydessä +25 €

 

Kultakasvohoito
60min 85 €

Heleyttävä tuhkimohoito. Siloittaa ilmejuonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa! Todellinen tuhkimohoito!

biekku


 

Kirkastava C-vitamiinihoito
60 min 95 €

Kirkastava ja elvyttävä hoito. Uudistaa ja silottaa, hidastaa ihon vanhenemista. Tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito yhdistetään RF tai langatonmesoterapia laitehoitoon. Väsyneelle ja elottomalle iholle, pigmenttimuutoksille, epätasaiselle ihonsävylle. Tai iholle joka kaipaa heleytystä.


 

Silmänympäryshoito
35 € / hoidon yhteydessä 20 €

Bielendan silmänympärysihon hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti, alentaa turvotusta ohuessa silmänympärysihossa ja kirkastaa tummia silmänalusia. Tuotteet sisältävät alppiruusun kantasolu-uutetta, joka silottaa juonteita ja kohottaa ilmettä välittömästi. Sopii herkällekin iholle.


 

Microbiome Pro Care
60 min 95 €

Bielendan Mikrobiome Pro Care on mullistava hoito ongelmalliselle ja herkälle iholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustu pro- ja prebioottien, sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa.

Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon. Näin suojaa herkkää ihoa haitallisia tekijöitä vastaan. Sopii myös rasvoittuvalle iholle. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, tasapainottavan ja suojaavan kangasnaamion, sekä loppuvoiteet.


 

Essence of Asia
60 min 95 €

Essence of asia -hoito on saanut inspiraationsa Aasian kauneusrituaaleista. Hoito sopii erityisesti väsyneelle, harmahtavalle ja elottomalle iholle, jossa on elastisuuden puutetta ja juonteita.

Kasvohoito palauttaa ihon luontaisen tasapainon, lopputuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pehmentävän kuorinnan, tehotiivisteen, hieronnan, napakoittavan ja heleyttävän kangasnaamion sekä loppuvoiteet.

 


 

Total Lifting -kasvohoito

60min 85€

Kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito. Aikuisenihon hoitoon kaulan ja kasvojen ihon kiinteytykseen. Uusi innovaastio tehokkaaseen kiinteytämiseen.

Varaa aika!


 

Luxus kasvohoito – Ihana lahjaidea!
90 min 115 €

Räätälöity hemmottelu kasvohoito, ultraäänen tehostamana. Anna lahjaksi tai tule itse nauttimaan!

Sisältää: Puhdistus, kuorinta, niska-hartiahieronta, ihon puhdistus ultraäänellä, tehoampullin imeytys ultraäänellä, kasvohieronta 20 min, naamio ja käsien hieronta naamion aikana.


X-FOLIATE -tehokas erikoishappohoito

45min 79€

Räätälöity erikoishappohoito ihosi tarpeiden mukaan.

Bielendan X-Filiate happohoidolla saadaan näkyviä tuloksia yleisimpiin iho-ongelmiin: Couperosan, akneen, pigmenttimuutoksiin ja ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokuorinta vaihtoehtoa: Anti couperosa, Clear skin, Dark spot remover ja anti wrinkel. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksien johdosta erityisiä ihonhoidon vaikutuksia ja happo valitaan aina ihon tarpeiden mukaisesti.

92861224_645567786241130_5244060536185815040_o

VINKKI: Sarjahoitoa suosittelemme yleisimpiin iho-ongelmiin tehtäväksi 4-6 kertaa 1-2 viikon sykleissä. Aknen ja pigmenttimuutoksiin suosituksena on aina 6 kerran sarjahoito.


Ferul-x -kirkastava happohoito TULOSSA

35min

Ihon pigmenttimuutoksia häivyttävä, kirkastava ja elvyttävä uuden sukupolven happohoito, vaikuttavina aineina C-vitamiini, Traneksaamihappo ja Ferulahappo. Erityisesti pigmenttimuutoksien hoitoon. Hoitolassa tehtävä happokäsittely, joka jätetään iholle 7h ajaksi, hapot työstävät pigmenttimuutoksia ja kirkastavat ihoa kokonaisvaltaisesti.

Sis. puhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja naamion. Tuotteet pestään kotona 7h jälkeen käsittelystä. Kotiin saat mukaasi loppuvoiteen 50ml.

Suosittelemme sarjahoitoa pigmenttimuutoksien hoitoon, 3-5 kerran sarjahoitona. Optimaalisin hoitoväli 10-14 vuorokauden välein.


 

Power of Nature -kasvohoito
60 min 95 €

Elottomalle, kuivalle, ärtyneelle ja veltostuneelle iholle. Hoito on suunnattu rasittuneelle ja tukkiituneelle ikääntyvälle iholle. Hoito pohjautuu aktiivihiilen ja etanauutteen puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Ainesosat palauttavat tehokkaasti ihon luonnollisen toiminnan. Tuotteiden sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta muodostaen iholle suojaavan kalvon ja lukitsevat kosteuden iholle. Lopputuloksena heleämpi ja raikkaampi iho, joka voi hyvin ja näyttää elinvoimaiselta.


 

Diamond lifting -kasvohoito

60min 95€

Ikäntyvän ihon kasvohoito. Aikuiselle iholle, jossa ikääntymismerkkejä. Ihoa stimuloiva ja pintäjännitystä lisäävä kasvohoito. Antaa iholle heleyttä ja kiinteytystä.

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan voidemaisella naamiolla sekä alganianaamion ja loppuvoiteet.

VINKKI: Kiinteytykseen tuplasti tehoa, lisäämällä RF-laitehoidon kasvohoitoosi.


 

Timanttimikrohionta-kasvohoito

60 min 89 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja loppuvoide. HOITAA ikääntyvää ihoa, epäpuhdasta ihoa. Poistaa mustapäitä ja miliumeja, elotonta harmaata ihoa, tasoittaa arpia. Häivyttää juonteita ja ryppyjä, raskausarpia, maksaläiskiä ja pigmenttihäiriöitä. Lisää ihon kiiltoa, hoitaa suurentuneita ihohuokosia, arpia ja ihon epäpuhtauksia.

Parhaimmat tulokset ja kestävät sarjahoitona!


 

Dermaplaning hoito TULOSSA Heinäkuun lopussa

60min 99€

Kasvojenalueen pintasolukon ja vellus-karvojen kuoriminen skalpelilla. Tehokas  puhdistamaan, normalisoimaan ja kirkastamaan ihoa, sekä tasoittaa ihonpintasävyä. Lopputuloksena kirkkaampi, pehmeämpi ja nukkakarvaton iho. Ihonhoitotuotteet imeytyvät syvemmälle, sekä meikki näyttää virheettömältä tasaisella ja nukattomalla iholla. Dermaplaning hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito soveltuu erityisesti kuivasta rasvoittuvaan ihoon.

Sis. alkupuhdistksen, kevyen kuorinnan, dermaplaning käsittelyn, seerumin, naamion ja loppuvoiteet.

Vinkki: Hoitoon voi yhdistää erityisesti  ultraääntä ja/tai RF-käsittelyn. Ultraäänellä seerumi saadaan imeytymään syvempiin ihokerroksiin, sekä tasoittamaan ihonpintasävyä lisää. RF-käsittely on erinomainen valinta ikääntyvälleiholle, kiinteyttävä ja kirkastava lämpökäsittely.


 

HydraHyal tehokosteuttava kasvohoito
60 min 95 €

Ainutlaatuinen hyaloronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA HYAL -teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan. Se sitoo kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoxille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita ”rentouttamalla” kasvojen lihaksia. Hoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho siloittuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle.

Sis. hyaloronihappo entsyymi-kuorinta, niska-hartia hieronta, seerumin imeytys ultraäänellä, kaksoisnaamio hyaloronihappo + anatominen levä-kipsinaamio. Loppuvoiteet.


 

ANTI-AKNE nuorelle iholle
55min 79 €

Erinomaiset hoitotulokset akneiholle. Monipuolinen yhdistelmä erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito ennalta ehkäisee ja hoitaa akneihoa, puhdistaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. Sarjahoidolla parhaat tulokset!

VINKKI: Ultaääni tehostaa erityisesti tuloksien saantia.

ANTI AKNE aikuiselle iholle
55min 79 €

Erinomaiset hoitotulokset aikuisiän akneiholle. Monipuolinen yhdistelmä erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito ennalta ehkäisee ja hoitaa akneihoa, puhdistaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa.


EKOPHARMA kasvohoito
60 min 79 €

Ekopharma-kasvojenhoitotuotteet on suunniteltu siten, että kaikkien neljän eri kasvohoitolinjan tuotteita voidaan loistavasti yhdistää keskenään. Kasvohoidot toteutetaan asiakkaan ihotyypin ja hoitotarpeen mukaan. Valitsemme kullekin asiakkaalle juuri hänen iholleen sopivat tuotteet.

Syväpuhdistava karpalo

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talirauhasten liikatuotantoa sekä vähentää ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia. Ihosi tuntuu hoidon jälkeen uudistuneelta, raikkaalta ja pehmeältä. Hoito sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle sekä akneihon ja ruusufinnin hoitoon.

Ravitseva ja kiinteyttävä tyrni

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä, sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokasta anti-age hoitoa aikuiselle iholle.

sophia-tyrni

Rauhoittava herukka

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Hoito rauhoittaa ihoa vähentäen ihon ärsytystä ja punoitusta, sekä suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

Kosteuttava vadelma

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Hoito vahvistaa ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista ja ehkäisee sen kuivumista ja hilseilyä. Hoito on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

Varaa aika!


Green Peel -hoidot

Green Peel markkinointiin

GREEN PEEL FreshUp
60 min 99 €

Hellävarainen hoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Erityisesti ihoa puhdistava hoito.

VINKKI: Hoitoon voit lisätä mekaanisen ihonpuhdistuksen, kun haluat erityisesti puhistusta.

GREEN PEEL Energy
60 min 115 €

Energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista. Pigmenttimuutoksia ja ihon pintaa tasoittava yrttikuorinta.

GREEN PEEL Glamour
60 min 80 €

Uskomattomia tuloksia jo 30minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet! Täydellinen valinta ennen juhlia tai anti-age-hoidoksi!

GREEN PEEL Classic
90 min + 60 min + kotihoitotuotteet yht. 315 €

Klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä! Erityisesti arpien ja akne-ihon hoitoon, sekä vaativaa aikuisenihon hoitoa. Vahvin kuorinta, tämä hoito vaatii sitoutumisen kotihoidossa. Iho voi kuoriutua voimakkaasti, joka on huomioon otettava tekijä. Hoidon hinta sisältää myös kotihoitotuotteet, sekä viidenpäivän kuluttua tehtävän jälkihoidon hoitolassa, jolloin saat mukaasi myös ampullit kotihoitoon.

Varaa aika!

Takaisin

Pidä blogia WordPress.comissa.