Kasvohoidot

Meiltä lähdet aina huoliteltuna!

Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, tai ennen työpäivää, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki.

Hoitomme soveltuvat miehille ja naisille!

Jos et tiedä minkä kasvohoidon haluaisit, niin ei se mitään! Voit varata ajan ihotyypinmukaiselle kasvohoidolle ja me ammattilaisina katsomme paikan päällä, ihollesi sopivimman hoidon. Voit laittaa viestiosioon toiveitasi.

Voit myös yhdistää haluamasi lisäpalvelut kasvohoitoihin!

  • Timanttihionta kasvohoidon yhteydessä +25 €
  • Ultraäänikäsittely (imeytys tai kuorinta) hoidon yhteydessä +15 €
  • Radiofrekvenssikäsittely kasvoille hoidon yhteydessä +25 €
  • Radiofrekvenssi hoito silmänympärys iholle +20 €
  • Mekaaninen ihonpuhdistus +10 €
  • Hydrogen ihonpuhdistus +25€
  • Hydrogen kuorinta ja ihonpuhdistus +35€
  • Silmänympäryshoito hoidon yhteydessä +20 €
  • Kulmien muotoilu ja värjäys hoidon yhteydessä +15 €
  • Kulmien ja ripsien värjäys hoidon yhteydessä +25 €

Kultakasvohoito
60min 85 €

Heleyttävä tuhkimohoito. Siloittaa ilmejuonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa! Todellinen tuhkimohoito!

biekku

 


Microbiome Pro Care
60 min 95 €

Bielendan Mikrobiome Pro Care on mullistava hoito ongelmalliselle ja herkälle iholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien, sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa.

Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon. Näin suojaa herkkää ihoa haitallisia tekijöitä vastaan. Sopii myös rasvoittuvalle iholle. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, tasapainottavan ja suojaavan kangasnaamion, sekä loppuvoiteet.


Essence of Asia
60 min 95 €

Essence of asia -hoito on saanut inspiraationsa Aasian kauneusrituaaleista. Hoito sopii erityisesti väsyneelle, harmahtavalle ja elottomalle iholle, jossa on elastisuuden puutetta ja juonteita.

Kasvohoito palauttaa ihon luontaisen tasapainon, lopputuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pehmentävän kuorinnan, tehotiivisteen, hieronnan, napakoittavan ja heleyttävän kangasnaamion sekä loppuvoiteet.


Total Lifting -kasvohoito
60min 85€

Kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito. Aikuisenihon hoitoon kaulan ja kasvojen ihon kiinteytykseen. Uusi innovaatio tehokkaaseen kiinteytämiseen.

Varaa aika!


Luxus kasvohoito – Ihana lahjaidea!
90 min 115 €

Räätälöity hemmottelu kasvohoito, ihotyypinmukaisella laitehoidolla. Anna lahjaksi tai tule itse nauttimaan!

Sisältää: Puhdistus, kuorinta, niska-hartiahieronta, laitehoito ihotyypinmukaan, kasvohieronta 20 min, naamio ja käsien hieronta naamion aikana.

 

X-FOLIATE -tehokas erikoishappohoito
45min 79€

Räätälöity erikoishappohoito ihosi tarpeiden mukaan.

Bielendan X-Filiate happohoidolla saadaan näkyviä tuloksia yleisimpiin iho-ongelmiin: Couperosan, akneen, pigmenttimuutoksiin ja ikääntyvän ihon haasteisiin. Hoidossa on neljä erilaista ihoa kemiallisesti kuorivaa happokuorinta vaihtoehtoa: Anti couperosa, Clear skin, Dark spot remover ja anti wrinkel. Eri hapoilla on kemiallisten ominaisuuksien johdosta erityisiä ihonhoidon vaikutuksia ja happo valitaan aina ihon tarpeiden mukaisesti.

92861224_645567786241130_5244060536185815040_o

VINKKI: Sarjahoitoa suosittelemme yleisimpiin iho-ongelmiin tehtäväksi 4-6 kertaa 1-2 viikon sykleissä. Aknen ja pigmenttimuutoksiin suosituksena on aina 6 kerran sarjahoito.


Diamond lifting -kasvohoito
60min 95€

Ikääntyvän ihon kasvohoito. Aikuiselle iholle, jossa alkaa näkymään ikääntymismerkkejä. Ihoa stimuloiva ja pintäjännitystä lisäävä kasvohoito. Antaa iholle heleyttä ja kiinteytystä.

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan voidemaisella naamiolla sekä alganianaamion ja loppuvoiteet.

VINKKI: Kiinteytykseen tuplasti tehoa, lisäämällä RF-laitehoidon kasvohoitoosi.


Dermaplaning hoito TULOSSA
60min 99€

Kasvojen alueen pintasolukon ja vellus-karvojen kuoriminen skalpelilla. Tehokas  puhdistamaan, normalisoimaan ja kirkastamaan ihoa, sekä tasoittaa ihonpintasävyä. Lopputuloksena kirkkaampi, pehmeämpi ja nukkakarvaton iho. Ihonhoitotuotteet imeytyvät syvemmälle, sekä meikki näyttää virheettömältä tasaisella ja nukattomalla iholla. Dermaplaning hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito soveltuu erityisesti kuivasta rasvoittuvaan ihoon.

Sis. alkupuhdistksen, kevyen kuorinnan, dermaplaning käsittelyn, seerumin, naamion ja loppuvoiteet.

Vinkki: Hoitoon voi yhdistää erityisesti  ultraääntä ja/tai RF-käsittelyn. Ultraäänellä seerumi saadaan imeytymään syvempiin ihokerroksiin, sekä tasoittamaan ihonpintasävyä lisää. RF-käsittely on erinomainen valinta ikääntyvälleiholle ja vaativalle iholle, kiinteyttävä ja kirkastava lämpökäsittely.


HydraHyal tehokosteuttava kasvohoito
60 min 95 €

Ainutlaatuinen hyaloronihappohoito perustuu innovatiiviseen HYDRA HYAL -teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan. Se sitoo kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoxille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita ”rentouttamalla” kasvojen lihaksia. Hoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho siloittuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle.

kasvohoito

Sis. hyaloronihappo entsyymi-kuorinta, niska-hartia hieronta, seerumin imeytys ultraäänellä, kaksoisnaamio hyaloronihappo + anatominen levä-kipsinaamio. Loppuvoiteet.


logo-phyris-bp-1

AGELESS – aikuisenihon uudistava kasvohoito
60min 120€

Ihoa ravitseva, solutoimintaa aktivoiva ja kiinteyttävä kasvohoito. Eloisuutta, heleyttä ja elivoinmaa kaipaavalle iholle. Aktivoi solutoimintaa 29% erityisen somin ja collageeni naamionsa ansiosta.
Sis. alkupuhdistuksen, ihoa aktivoivan AHA-happokuorinnan lisänä syventävällä AHA-naamiolla, Collageeni-naamion, seerumin, somin sekä loppuvoiteet.

Nosto_26_2017_FB_PHYRIS_1

 

SKIN RESULT -happohoito
30min 89€

Herätä ihosi upea hehku ja elinvoima ainutlaatuisella happohoidolla!
Ihoa kirkastava, tasapainottava, syväkosteuttava ja uudistava happohoito. Iholle joka kaipaa erityisesti kirkkautta ja heleyttä. Puhdistaa ja tasapainottaa, epäpuhtauksien hoitoon sarjahoitona.
SIs. Alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinnan lisänä syventävä AHA-naamio, niska-hartiahieronta hapotuksen aikana, seerumin ja somin imeytys kristallipuikoilla, sekä loppuvoiteet.

VINKKI: Sarjahoidolla saat erityisesti ihoa heleyttävän ja kirkastavan pitkäaikaisvaikutuksen. Sarjahoitosuositus 4 kertaa, hoitovälinä 1-2 viikko.
Epäpuhtauksien hoidossa sarjahoitona suosittelemme 6 kertaa, hoitovälinä 2 viikkoa.

FB_PHYRIS_14_Skin_Results

 

SEE CHANGE -kasvohoito
60min 139€

Upea, napakka ja näkyvästi nuorekkaampi! – kaunistu meren voimalla!

Tämä ainutlaatuinen kasvohoito syväkiinteyttää ja syväkosteuttaa, napakoittaa ja tukee ihoa kuin näkymätön korsetti.
Sen salaisuus on ainutlaatuiset raakaaineet. Marula-öljyn, Markoleväuutteen, Punaleväuute ja Keramidien yhdistelmällä napakka, nuorekkaampi ja eloisa iho.
Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, collageeni-naamion, seerumin, See Change ampulli, somin ja loppuvoiteet.

 

EKOPHARMA kasvohoito
60 min 79 €

Ekopharma-kasvojenhoitotuotteet on suunniteltu siten, että kaikkien neljän eri kasvohoitolinjan tuotteita voidaan loistavasti yhdistää keskenään. Kasvohoidot toteutetaan asiakkaan ihotyypin ja hoitotarpeen mukaan. Valitsemme kullekin asiakkaalle juuri hänen iholleen sopivat tuotteet.

Syväpuhdistava karpalo

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talirauhasten liikatuotantoa, sekä vähentää ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia. Ihosi tuntuu hoidon jälkeen uudistuneelta, raikkaalta ja pehmeältä. Hoito sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, sekä akneihon ja ruusufinnin hoitoon.

Ravitseva ja kiinteyttävä tyrni

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä, sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokasta anti-age hoitoa aikuiselle iholle.

sophia-tyrni

Rauhoittava herukka

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Hoito rauhoittaa ihoa vähentäen ihon ärsytystä ja punoitusta, sekä suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.

Kosteuttava vadelma

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Hoito vahvistaa ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista ja ehkäisee sen kuivumista ja hilseilyä. Hoito on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

Varaa aika!


 

Green Peel -hoidot

Green Peel markkinointiin

 

GREEN PEEL FreshUp
60 min 99 €

Hellävarainen hoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Erityisesti ihoa puhdistava, kirkastava ja tasapainottava hoito.

VINKKI: Hoitoon voit lisätä mekaanisen ihonpuhdistuksen, kun haluat erityisesti puhdistusta.

GREEN PEEL Energy
60 min 115 €

Energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Erityisesti vaativalle iholle!
Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista, kollageeni- ja elastaanisäigeiden uusiutumista. Pigmenttimuutoksia ja ihon pintaa ja pintasävyä tasoittava yrttikuorinta. Tasapainottaa, puhdistaa epäpuhdasta ihoa ja tukee ihon normaalia toimintaa. Anna ihollesi täydellinen perhmeys ja kuulaus.

Vinkki: Iho-ongelmien hoitoon optimaalinen sarjahoito 2-3 vikkon välein 3-6kertaa, tuloksien parantamiseksi suosittelemme Herbal Care Lotionia, joka tukee ihon-normaalia toimintaa ja sisältää samoja aktiiviyrttejä kuten syväkuorinta.

GREEN PEEL Glamour
40 min 80 €

Uskomattomia tuloksia jo 30minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet! Täydellinen valinta ennen juhlia tai anti-age-hoidoksi!

GREEN PEEL Classic
90 min + 60 min + kotihoitotuotteet yht. 315

Klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä! Erityisesti arpien ja akne-ihon hoitoon, sekä vaativaa aikuisenihon hoitoon. Vahvin kuorinta Green Peel-sarjan kuorinnoista, tämä hoito vaatii sitoutumisen kotihoidossa. Iho voi kuoriutua voimakkaasti, joka on huomioon otettava tekijä. Hoidon hinta sisältää myös kotihoitotuotteet, sekä viiden päivän kuluttua tehtävän jälkihoidon hoitolassa, jolloin saat mukaasi 7 päivän ampullit kotihoitoon.

Vinkki: Meiltä löydät  myös Green Peel hoitosarjan 7 päivän ampullikuurit (36.90€), joilla voit parantaa minkä tahansa Green Peel hoidon tuloksia. Green Peel klassikkiin ampullikuuri sisältyy hintaan.

Varaa aika!

Takaisin

Pidä blogia WordPress.comissa.