Laitteelliset kasvohoidot

Hydrogen -kasvohoito

 • Hydrogen Detox-puhdistavakasvohoito 89€ 40min
 • Hydrogen Glow-kasvohoito 115€ 50min
 • Hydrogen Hydralift-kasvohoito 139€ 60min

Pintaa syvempää puhtautta. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvoille, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta. Poistaa tehokkaasti myös epäpuhtauksia, kirkastaa ihon pintaa, sekä tuo terveen ja helän näköisen ilmeen elottomalle iholle.


178490900_823544061897578_7947263864333271377_n-2

Infuzion Skin Boozter 220€
Lisäampulli +100€

Skin boozter Hoitosarja 550€
3 hoitokerran sarja 7-10vrk välein

SKIN VOLYMIZER 290
Lisäampulli +135€

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Hoito syväkosteuttaa kuivaa ihoa ja antaa upean hehkun. Sarjahoidolla rypyt silottuvat ja ihoon tulee täyteläisyyttä. Skin boosterilla voidaan hoitaa kasvoja myös kaulaa, decolteta, tummia silmänalusia ja käsiä.

Skin Volymeiser hoito täyttää ihoa enemmän kohdennetusti, esim. poskipäitä, hamsterinpusseja, huulia tai muuten tuomaan kiinteyttä iholle.

Lue lisää!


Timanttimikrohionta-kasvohoito
60 min 89 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja loppuvoide. HOITAA ikääntyvää ihoa, epäpuhdasta ihoa. Poistaa mustapäitä ja miliumeja, elotonta harmaata ihoa, tasoittaa arpia. Häivyttää juonteita ja ryppyjä, raskausarpia, maksaläiskiä ja pigmenttihäiriöitä. Lisää ihon kiiltoa, hoitaa suurentuneita ihohuokosia, arpia ja ihon epäpuhtauksia.

Parhaimmat tulokset ja kestävät sarjahoitona!


Caratech RF-Cryo -kasvohoito
75 min 129 €

Sarjahoitona seuraavat hoidot 120 €

RF-laitehoito kirkastaa ihoa, kiinteyttää ihoa aktivoiden kollageenin tuotantoa ihossa. Mielyttävän tuntuinen lämpöä tuottava hoito, joka on tehokan ja hemmotteleva. Laitehoito sisältää: puhdistus, kuorinta, Rf-Cryo käsittelyn kasvot, silmänympärykset sekä kaula. Ihotyypinmukaisen naamion ja loppuvoiteen.


Planoplas – plasmahoito

 • Kaulanalue 490€
 • Silmäluomet 390€
 • Huulien pystyjuonteet 240€
 • Poskien juonteet 250€

Saksalainen ihonhoidon innovaatio Plano plasm Plasmahoito on kohdistettu laitehoito, jossa ihoalue kiinteyttyy voimakkaasti.

plasma1

plasma-yläluomi


Meso Med -mikroneulaushoito
60 min 129 €

Sarjahoidot:
– Kasvot
Ensimmäinen hoito 129 €
1. kerran jälkeen 105 €/hoito
– Kasvot ja kaula
Ensimmäinen hoito 149 €
1. kerran jälkeen 125 €/hoito

Juonteet, veltostunut iho, arpien hoito, pigmenttimuutokset.

Stimuloi ihon uusiutumista, auttaa aktiiviaineita imeytymään syvemmälle ihoon. Aktivoi ihoa, verenkierto ja ravinnon saanti paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy ja ihon uusiutuminen vilkastuu. Sis. esikuorinta, mikroneulaus kasvoille (kaulalle), hoitoampulli, rauhoittava merilevänaamio, ihon suojaus.


Meso Skinline neulatonhoito
60min 179€

Meso Skinline – Skin Perector
60min 140€

Ei-invasiivinen mesoterapia on erityisesti ikääntyvän ihon hoito. Vähentää ja siloittaa juonteita, pienentää ihohuokosia, lisäksi puhdistaa ihoa, kuorii ja kosteuttaa. Meso skinline hoito stimuloi kollageeni- ja elastaanisäigeiden tuotantoa, sekä tasapainottaa ja tukee ihon normaalia toimintaa.

Meso Skinline neulaton käsittely kaulan, kasvojen ja silmänympärys alueelle. Välittömästi heleytetty iho!


Koneelliset kasvohoidot / HIFU

Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa!

 • Koko kasvot 545 €
 • Koko kasvot + kaula 595 €
 • Poskilinja 265 €
 • Leukalinja 265 €
 • Kaula 265 €
 • Leukalinja + kaula 375 €
 • Leukalinja + poskilinja 375 €
 • Otsa + poskilinja 325 €
 • Otsa + silmänympärys 219€

Hifu-ultraäänienergian multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. Hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

Tustustu lisää HIFU-hoitoihin tästä linkistä ja varaa oma aika!

Takaisin

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: