Laitteelliset kasvohoidot

Hydrogen -kasvohoito

Hydrogen Detox-puhdistavakasvohoito 89€ 40min

Hydrogen Glow-kasvohoito 115€ 50min

Hydrogen Hydralift-kasvohoito 139€ 60min

Pintaa syvempää puhtautta. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvoille, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta. Poistaa tehokkaasti myös epäpuhtauksia, kirkastaa ihon pintaa, sekä tuo terveen ja helän näköisen ilmeen elottomalle iholle.

Caratech RF-Cryo -kasvohoito
75 min 129 €

Sarjahoitona seuraavat hoidot 120 €

RF-laitehoito kirkastaa ihoa, kiinteyttää ihoa aktivoiden kollageenin tuotantoa ihossa. Mielyttävän tuntuinen lämpöä tuottava hoito, joka on tehokan ja hemmotteleva. Laitehoito sisältää: puhdistus, kuorinta, Rf-Cryo käsittelyn kasvot, silmänympärykset sekä kaula. Ihotyypinmukaisen naamion ja loppuvoiteen.

Panoplas – plasmahoito

Kaulanalue 490€

Silmäluomet 390€

Huulien pystyjuonteet 240€

Poskien juonteet 250€

Saksalainen ihonhoidon innovaatio Planplasm Palsmahoito on kohdistettu laitehoito, jossa ihoalue kiinteyttyy voimakkaasti.

plasma1

Meso Med -mikroneulaushoito
60 min 129 €

Sarjahoidot:
– Kasvot
Ensimmäinen hoito 129 €
1. kerran jälkeen 105 €/hoito
– Kasvot ja kaula
Ensimmäinen hoito 149 €
1. kerran jälkeen 125 €/hoito

Juonteet, veltostunut iho, arpien hoito, pigmenttimuutokset.

Stimuloi ihon uusiutumista, auttaa aktiiviaineita imeytymään syvemmälle ihoon. Aktivoi ihoa, verenkierto ja ravinnon saanti paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy ja ihon uusiutuminen vilkastuu. Sis. esikuorinta, mikroneulaus kasvoille (kaulalle), hoitoampulli, rauhoittava merilevänaamio, ihon suojaus.

MEsoVytal –neulaushoito
129 €

Meso Vytal on digitaalinen ihoneulaus, jossa käytetään erityistä muotoiltua neulalevyä yhdistettynä hyaluronihappoihin ja vitamiineihin.

Meso Vytal -neulaus aktivoi ihosoluja viemällä aineita ihon keskikerroksiin suoraan ongelma-alueille, joissa niitä tarvitaan eniten. Tehoainevaihtoehtoja on kolme, joista valitaan ihotyypille sopivin hoidon alussa. Hoito on paras ilmejuonteisiin, huuli- ja otsaryppyihin ja arpien hoitoon. Sis. alkupuhdistus, aha-happokuorinnan, neulauksen ongelma alueille, rauhoittavan naamion.

MEsoVytal + radiofrekvenssihoito
139 €

MEso Vytal -neulaushoito + tehoaineet ja lämpökiinteyttävä, kollageenituotantoa kiihdyttävä radiofrekvenssihoito. Korjaa, ravitsee, napakoittaa ja kiinteyttää ihoa. Todellinen tehopaketti räätälöidään ihosi tarpeen mukaan! Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, neulaus + rf-käsittely, tehoaine ampullit ja naamion.

Koneelliset kasvohoidot / HIFU

Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa!

  • Koko kasvot 545 €
  • Koko kasvot + kaula 595 €
  • Poskilinja 265 €
  • Leukalinja 265 €
  • Kaula 265 €
  • Leukalinja + kaula 375 €
  • Leukalinja + poskilinja 375 €
  • Otsa + poskilinja 325 €
  • Otsa + silmänympärys 219€

Hifu-ultraäänienergian multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. Hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

Tustustu lisää HIFU-hoitoihin tästä linkistä ja varaa oma aika!

Takaisin

Pidä blogia WordPress.comissa.