Vartalohoidot

Lymfa Boots- Lymfaattinen hieronta  

Hetkessä kevyempi olo!

  • Lymfa Boots hoito 45€ 30 min
  • Lymfa Shorts 45€ 30 min

Hoidon yhteydessä Lymfahoito 30€ 30min

Eroon ylimääräisistä nesteistä!

Lymfa Boots- laitteella toteutettava hoito keventää oloa , parantaa kudosten laatua ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä poistamalla ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita. Lymfahieronnan avulla kehossa oleva ylimääräinen lymfaneste ohjataan imunestekiertoon kohti imusolmukkeita, jossa se puhdistuu ja palautuu takaisin verenkiertoon. Imu- eli lymfaneste sisältää kudosnestettä, kehon omia ja ulkopuolisia valkuaisaineita, rasvoja ja mikrobeja. Erinomainen myös selluliittiin, tasoittaen ihoa.

Laitteesta löytyy erillinen osa jaloille tai ns. shortsit eli rintojen alta polviin. Hoidossa voidaan käyttää molempia vuorotellen. Lymfa Boots hoidossa asiakkaan päälle puettujen erikoissaappaiden tai shortsien ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jolloin saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset.

Lymfa Boots laitehoidon jälkeen olo on keveä ja rentoutunut.


Kuumakivihieronta
60 min 80 €

Hemmotteleva vartalohieronta ja lämpöhoito yhdistettynä hierontaan.
Vartalohieronta lämpimillä kivillä hemmottelee ja antaa rentoutuneen olon, kiihdyttää elimistön aineenvaihduntaa ja kuonanpoistoa.

Kuumakivihieronta on erityisen ihana kylmään vuoden aikaan, ja mahtava lahjaidea niin miehille kuin naisille.

kuumakivi

Varaa aikasi tästä rentoutumaan!


kavitaatio

Caretech Kavitaatio -hoito 89€ 45min /yksialue
Sarjahoitona 3 kerran hoito 80€/alue/hoitokerta

Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka ei edellytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton, miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle.

Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet sekä lantion seudun rasvakertymät.Hoidettavan alueen rasvasolut hajotetaan glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Caretech-rasvanpoisto soveltuu sekä miehille että naisille.

Suosittelemme hoitorarjaa parhaiden tuloksien saamiseksi!

Caretech-rasvanpoisto kannattaa suorittaa 3–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan kahta viikkoa.

Hoitosarjan ensimmäisen viikon aikana on suositeltavaa välttää alkoholia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannattaa lisätä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Hoito edellyttää, että ihonalaisen rasvakerroksen paksuus on vähintään kaksi senttiä.


LipoLaser- rasvanpoisto
120€ 30 min
480€ 5x30min

Lempeä vaihtoehto rasvaimulle!

Lipolaser on matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasolussa, jolloin ylimääräinen varastoitunut rasva muuttuu vapaaksi rasvahapoksi ja glyseroliksi. Vapaa rasvahappo ja glyseroli vapautuu aineenvaihduntaan, jonka kautta ne poistuvat kehosta.

Lipolaser ei aiheuta mitään epäluonnollista reaktiota kehossa eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita. Liikunta hoidon jälkeen varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot.

Hoidon voi tehdä mille ihoalueelle tahansa jossa on ylimääräistä rasvakudosta.  Olemme yhdistäneet hoitoon aina lymfahieronnan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Käsittely sisältää aina LymfaBoots-lymfahieronnan, joka aktivoi lymfanesteen kiertoa, eli aineenvaihduntaa jonka avulla saamme nopeutettua vapautuneiden rasvahappojen ja glyserolin poistumista kehosta.

Tutustu lisää LipoLaseriin.

Takaisin

Powered by WordPress.com.
%d bloggaajaa tykkää tästä: