Vartalohoidot

Kuumakivihieronta
60 min 80 €

Hemmotteleva vartalohieronta ja lämpöhoito yhdistettynä hierontaan.
Vartalohieronta lämpimillä kivillä hemmottelee ja antaa rentoutuneen olon, kiihdyttää elimistön aineenvaihduntaa ja kuonanpoistoa.

Kuumakivihieronta on erityisen ihana kylmään vuoden aikaan, ja mahtava lahjaidea niin miehille kuin naisille.

kuumakivi

Varaa aikasi tästä rentoutumaan!

 

kavitaatio

Caretech Kavitaatio -hoito 149€ 45min /yksialue

Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka ei edellytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton, miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle.

Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet sekä lantion seudun rasvakertymät.Hoidettavan alueen rasvasolut hajotetaan glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Caretech-rasvanpoisto soveltuu sekä miehille että naisille.

Suosittelemme hoitorarjaa parhaiden tuloksien saamiseksi!

Caretech-rasvanpoisto kannattaa suorittaa 3–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan kahta viikkoa.

Hoitosarjan ensimmäisen viikon aikana on suositeltavaa välttää alkoholia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannattaa lisätä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Hoito edellyttää, että ihonalaisen rasvakerroksen paksuus on vähintään kaksi senttiä.

Takaisin

Pidä blogia WordPress.comissa.